Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Mailstrul och fröknäcke

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Vi tog lite sovmorgon imorse och nu är det snart dags att hoppa in i bilen för att åka mot stan. Jag ska äntligen få nya, fina naglar och F tänkte hinna med ett pass på gymmet innan jobbet. Det ösregnar ute och jag tycker att det är mysigt som bara den! Tänkte unna mig en stor chai latte på vägen hem och sen bara gosa med hundarna i soffan då jag börjar känna mig sjuk (som jag skrev för ett par dagar sedan också). Har jätteont i halsen och är tung i huvudet. Skulle helst bara vilja sova hela dagen och ska nog försöka ta mig några sovtimmar också mitt på dagen trots att jag tycker att det är enormt svårt att somna nu när jag börjar gå mot sista veckorna av graviditeten. Förr kunde jag sova hur mycket och länge som helst men nu är det som om jag har en sådan där ”skalman-klocka” som säger att jag ska somna vid tiotiden på kvällen och vakna klockan sex varje morgon, haha. 

Något jag varit sugen på i mängder dom senaste dagarna är fröknäcke med avokado och körsbärstomater + massor av örtsalt. Hur gott som helst! Jag har tyvärr inte bakat det ni ser på bilden själv men har testat att göra det tidigare vilket är superlätt och enkelt. Tänkte handla hem grejer tills lite senare i veckan och göra eget hemma. Delar såklart recept då! F jobbar bara idag och imorgon och sen är han ledig vilket innebär en torsdag och fredag tillsammans. Jätteskönt! Han jobbar dock i helgen men ska försöka möta upp någon vän för fika och skitsnack och även inhandla någon spännande bok så att jag har något att läsa nu under dom sista veckorna jag ska gå hemma i väntan på förlossning. 

Sen så har min mail strulat massor och viktiga mail har hamnat i skräpposten eller inte kommit fram alls. Känns så tråkigt att det blir så hela tiden. Och vet inte riktigt vad man ska göra åt det heller! Typiskt outlook, haha. Det är typ tredje gången på några månader det blir så men det har alltid blivit bra av sig självt igen efter ett tag som tur är. 

Vad gör ni idag? Ni får jättegärna lämna en liten kommentar efter er! Vill tacka er jättemycket för att ni kikar in här varje dag. Ni betyder jättemycket för mig allihop och det känns som en enorm trygghet att ha så många fina ”vänner” som alltid kommer med råd, tips, stöd och egna tankar. Finns det någon annan bloggare som har så nära relation till sina läsare som jag har till er? Tror typ inte att det gör det, haha.. Vill iallafall avsluta detta inlägg med att skicka lite nätkärlek till alla där ute och särskilt till alla er. Har sagt det så många gånger men säger det igen! Ni är BÄST! All kärlek till er och ha en otroligt fin dag! <3

Sen så var jag tvungen att testa dom nya chipsen som kommit i butik nu! Har hört att dom är helt veganska också vilket är kanonbra! Goda var dom! =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish