Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Fem sanningar

– Jag tycker att F är som snyggast när han har på sig träningskläder. Linne och mjukisar typ, haha. Trivs även själv riktigt bra i träningstights och brukar oftast känna mig supersnygg i ett par knalliga springskor och uppsatt hår. 

Snyggast såhär eller!? Är det någon annan som känner som mig just när det kommer till att man tycker att man ser bäst ut i träningskläder? 

– Jag får ofta ont i huvudet när det regnar ute. 

– Jag avskyr att prata i telefon när det kommer till mitt privatliv och föredrar att prata med människor jag känner öga mot öga. Jobbmässigt är det dock inga problem alls och jag tycker det är superkul! Har jobbat mycket i telefon under mina år på arbetsmarknaden. 

– Jag gör oftast grimaser på bild för att jag hellre blir ful med flit än försöker se fin ut och misslyckas. Sen så hatar jag att ta selfies också. Det är verkligen inte min grej. Men försöker fota mig själv så mycket som möjligt ändå, haha. 

– Jag tycker att naket är det vackraste som finns. Tycker att kroppen är ett rent konstverk oavsett utseende och älskar målningar på nakna människor och smakfulla bilder på nakna kroppar. Vet inte varför men jag har alltid varit så enormt fascinerad av just människokroppen och främst kvinnokroppen.

En bild jag la upp i samband med att jag skrev ett inlägg om just naket HÄR//Och mina ständiga grimaser, haha.. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish