Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En dag tillsammans

Igår drog jag på mig löparskorna och träningstightsen och promenerade in till stan. Köpte lite smått och gott som jag tänkte visa imorgon eller lite senare idag. Och sen fick jag även med mig fyra böcker hem. Två till F och två till mig. Är på sprudlande humör idag och allt känns på topp och jag tror faktiskt att det beror mycket på promenaden jag tog igår. Fick sådan energi av att ha musik i öronen och bara gå in i mig själv. Var längesedan jag tog en promenad utan att hundarna var med. I brist på annat tänkte jag dela med mig av vad jag är extra tacksam för idag: 

– Jag har en sprattlande bebis i magen som rör sig nästan konstant. Är så skönt att känna honom så mycket om dagarna och bli påmind om vad som väntar oss. 

– Jag har en heldag med min kära man (han är ledig!) och vi ska mysa ordentligt och kanske ta oss ut på en fika eller dra till gymmet ihop. Vi får se vad vi hittar på! 

– Jag kan fortfarande röra mig mycket och känner mig ganska ”lätt” trots att jag är i vecka 33. 

– Min familj och mina vänner är friska och krya. 

– Allt är ordnat inför bebis ankomst vilket innebär att vi bara kan luta oss tillbaka och njuta av dom sista veckorna. 

– Nu till veckan som kommer och i helgen har jag massor med kul inbokat. Ska bland annat träffa några vänner jag inte träffat på SÅ länge. Längtar efter tjejsnack och mys!

Önskar er en underbar dag! Stor kram till er! <3

Jag och magen i rosa! =) Liknande skor hittar ni HÄR för under 500:- (hittar inte exakt den modellen jag har så dom verkar vara slut) och tröjan HÄR

Och lite bär till mellis igår! ÄLSKAR björnbär. Så gott!//Och Dexter myser på en av kuddarna från inwhite4you.se. Dom har så fin inredning!

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish