Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Äntligen hemma..

..Efter ett par timmar på stan. Jag blir så trött av alla människor nu som gravid och det fullkomligt KRYLLAR av folk i centrum. Jag är nog en riktig bonde trots allt och borde flytta hem till gamla Umeå genast. Jag och F skojade lite om att vi verkligen inte är ”stadsbor” när vi gick runt där och trängdes bland alla. Vi fick med oss lite smått och gott hem och jag tänkte visa upp det allt eftersom här inne på bloggen, så håll utkik! Sen tankade vi bilen, handlade hem blöjor och våtservetter + färska bär och frukt och lite blommor. Nu ligger F och läser ur sin pappabok och jag tänkte få lite bloggjobb gjort. Sen har vi tvättmaskinen igång och städningen här hemma är också gjord inför helgen. Skönt!

Imorgon ska jag möta upp en fin vän för lunch och skitsnack i stan innan vi åker hem till mig. Ska bli så mysigt. Passar på att ta vara på min sista egentid innan bebis är här. Bebisen kommer ju ha en riktigt tillgänglig och närvarande pappa så egentid kommer jag att få gott om om jag skulle vilja men jag misstänker att man helst av allt bara kommer att vilja åka hem till den lille dom stunderna man faktiskt är borta 😉 Så ja, jag passar på som sagt!

Vi testade på O´learys (stavning?) nya veganska meny till lunch/middag. Var helt okej gott! När en av tjejerna som jobbade där skulle servera maten så gav hon F burgaren först och jag sa att den var min. Då sa hon ”jaha oj!” på ett jättechockat vis. Kanske är vanligt på sådana ställen att karlar äter burgare och kvinnor tar ett ”lättare alternativ”, haha.. Jag och F skrattade lite åt det iallafall (inte elakt men det var en rolig reaktion från hennes sida bara). Vi delade till slut på maten i vilket fall så att vi fick testa båda två. Kul att testa något nytt! =)

Och dagens mage! Nu går vi mot slutet av vecka 33. På måndag går vi in i vecka 34 och jag tycker att veckorna går allt snabbare. Tänk om bebis bestämmer sig för att komma i typ vecka 38!? Känns galet att det faktiskt finns en chans att vi kan få möta vårt barn om bara en månad. Sen kanske vi går över tiden också men om max två månader så ses vi äntligen. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish