Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Lunch på stan

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår superbra men är något trött då jag inte alls sover sådär superbra på nätterna nu för tiden (jag vet, jag gnäller om det rätt ofta, haha). F jobbar idag och åkte iväg rätt tidigt imorse och jag har spenderat dagen åt att bara ta det lugnt, läsa lite och bara njuta av lugnet. Ska snart göra mig en chai latte och läsa lite till och efter det väntar en lång, varm dusch följt av lunch på stan med en fin vän som jag inte träffat på huuur länge som helst. Ska bli så himla mysigt! Sen ska vi nog åka hem till mig och bara prata vidare i soffan. 

Igår var jag jättesugen på HALLON innan läggdags och som tur var så hade vi ju precis handlat hem massor av färska bär! Så det var verkligen lycka att få plocka fram dom ur kylen. Ibland får jag verkligen infall helt från ingenstans.. Dessa cravings, haha. Kommer ihäg en gång när jag vaknade mitt i natten (tror jag var i vecka 25 då) och kände att jag skulle dö om jag inte fick dricka apelsinjuice NU DIREKT. Som tur var så hade vi det i kylen. Det var nog den godaste juicen jag någonsin hade druckit. 

Önskar er en jättefin lördag! Stor, stor kram!

Mys med magen igår kväll//Och alla dessa färska bär. Är så ledsen att säsongen snart (eller ja, nu typ) är över för i år. Det är ju bland det godaste som finns!

Jag och magen och en nyklippt liten Dexter igår. Det är väldigt få kläder som passar nu så börjar bli allt tråkigare att öppna garderoben. 

Och Blondinbella är ju helt fantastisk! Vilken skribent och hon får verkligen med ALLT man vill läsa kring som gravid. Rekommenderar denna bok varmt! Jag har nog läst över 100 sidor bara nu på morgonen. Och jag känner igen mig så mycket i många saker hon tar upp. Bland annat det där med att inte lyssna på andra människors tankar och åsikter. Hon tar gång på gång upp hur hon hela sitt liv blivit ifrågasatt om hon ”verkligen ska gifta sig så tidigt?” och om hon ”verkligen ska göra si eller så” för hon är ju sååååå ung osv. Det är så viktigt att finna sin egna väg i livet och det tycker även jag att jag har lyckats med rätt bra. Man ska följa sitt hjärta och inte alla ”måsten” som samhället försöker pracka på en. Oavsett om folk vill en gott eller bara tycker och tänker så vet man alltid bäst själv och gör man inte det så kommer man på det till slut utan alla riktlinjer kring att man ”ska” och ”borde”. Punkt. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish