Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Hälsans kök – veganska linsbiffar

Igår fuskade vi till det lite med färdiga linsbiffar från Hälsans Kök. Det är första gången vi testar dom och dom var helt underbart goda! Verkligen ett stort tips om ni vill ha en snabb men nyttig middag eller lunch. Till det kokade jag ljus quinoa och gjorde en snabb sallad med Knorrs örtagårds-dressing som grund. Så himla gott och otroligt enkelt. Tog cirka tio minuter att få allt färdigt och kändes fräscht. Ett tips att ha till biffar och sådant istället för sås är citronmajonäs. Vi har alltid det hemma. 

Såhär ser förpackningen ut. En förpackning innehåller fyra biffar och jag och F klarade oss på en var (man har ju massor med tillbehör också) vilket gör att det även blir två matlådor. 

Och såhär såg det ut på tallriken, mums! Älskade kryddningen i biffarna också då dom vanligtvis är rätt tråkiga. Var kanongott!

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss