Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt hår

Hej finisar!

Hoppas allt är bra med er. Idag har jag faktiskt haft fullt upp med att skämma bort mig själv. Har besökt Rapunzel of Swedens salong här i Göteborg och färgat håret rätt mörkt chokladbrunt och satt i lite löshår. Fick en tid med kort varsel och är så tacksam för det. Är så otroligt nöjd och bilder och mer information kommer imorgon! Ska be F fota ordentligt innan han drar iväg till jobbet vid tolvtiden. Känns lite höstigt och fräscht att gå mot det lite mörkare håret igen (kommer dock aldrig att bli så mörk som jag var förr någonsin mer) och det känns också som en väldigt lättskött färg nu när jag kommer att ha fullt upp med en liten bebis. Att ha i lite löshår underlättar också när det kommer till att sätta upp håret i lösa sidoflätor och liknande. Kan vara skönt när man har en liten och inte så mycket tid till att styla sig hela tiden! Fick även med mig massor med härliga produkter hem + en locktång och även det kommer jag såklart att visa upp lite senare. Så kika in imorgon för att se resultatet. =)

Kom hem för inte alls så längesedan och har slängt i mig lite lunch. Nu tänkte jag få undan lite bloggjobb som bara legat hela dagen och efter det ska jag ta en promenad med hundarna så att dom får röra på sig ordentligt. Måste hinna dra en sväng med dammsugaren här hemma också då det är helt fullt med hundhår, gräs och annat överallt. Imorgon ska jag möta upp min fina vän och gamla kollega Emelie, prata ut och bara mysa och på torsdag ska jag nog ta mig iväg till mammagrupp. Kan bli spännande!

Önskar er en superfin kväll så hörs vi snart igen!

Frisören som fixade mitt hår hette Alexandra och var helt otroligt duktig! Och hur gullig som helst också som kom med bubbelvatten och lite snacks. Så himla trevlig och proffsig och jag är så otroligt nöjd med hela mitt besök. 

Igår kväll myste vi hemma med magen i soffan//Och F fick springa iväg och köpa dessa på kiosken bredvid då jag helt akut fick ett enormt sug efter dom, haha. 

Och Dexter var såklart med och myste i soffan. Zelda låg i sängen och ville vara ifred. Hon brukar gömma sig under täcket när hon vill ha egentid.  

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss