Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntGraviditeten

Gravid i vecka 38

Bilderna är tagna idag och alltså nu i vecka 38 (37+2). Hoppas på att han vill kika ut snart <3

Ja, det är ju inte en liten mage jag har längre kan vi konstatera, haha. Många tror att det ligger en stooor bebis där inne och om han brås på sin far så kan det helt klart stämma. När vi var på 3D-ultraljud i Malmö så sa barnmorskan att hon uppskattade bebbes födelsevikt till ungefär 3,2 och det är ungefär så mycket jag vägde när jag föddes. Dessa uträkningar kan ju dock bli otroligt fel så det är inget jag litar alls på, haha. Ska bli spännande att se om det är en mini eller en redig kille där inne. 

I apparna jag har så står det inte så mycket nu. Det står att bebisen är färdigutvecklad och att det bara är att vänta nu. Hoppas väntan inte blir aaaallt för lång.. Jag är inställd på att det är FEM veckor kvar och inte två och en halv iallafall. Så får vi se hur det blir. Annars känner jag inte så mycket mer än förr. Har lite mindre smärtor i höft och bäcken, är finnig och svullen, trött och lätt-irriterad. Samtidigt rätt positiv ändå då jag börjar se ljuset i tunneln på något vis. Är taggad på att föda! Och inga bristningar syns denna vecka heller, hoppas, hoppas dom håller sig borta. Sen måste jag verkligen tacka er som mailade mig efter att jag hade skrivit om mina sår/svampen på tungan. Fick såå många tips om att man skulle gurgla i lite kolsyrat vatten och jag tyckte det lät som dumheter men gav det ändå ett försök och efter flera, flera, flera veckor av sveda i munnen är dom nu BORTA! Så jättetack verkligen för att ni tog er tiden att slänga iväg ett mail till er som gjorde det.

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish