Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Onsdag

Hej fina!

Snart har halva vecka 38 gått och tiden går som vanligt för snabbt. Idag är sista dagen denna vecka som F jobbar kväll och resten av dagarna så kommer han att komma hem redan vid 17/18-tiden. Så skönt! Jag vaknade nyss av ett telefonsamtal (jag sover ju typ inget alls på nätterna så passar på att ta igen det på dagarna) och tänkte slänga upp ett snabbt blogginlägg innan jag somnar om igen, haha. Får passa på att sova mycket nu och vila upp mig inför förlossningen då en hel del energi förmodligen kommer att behövas. 

Önskar er en jättefin onsdag! Stor kram från mig och magen!

Åkpåsen ligger nu i vagnen och allt är redo inför bebis ankomst. Vagnen är en Stokke Crusi från lekmer.se för er som inte följt oss så länge. Nu saknas bara bebis. <3

Och F gjorde scones till frukost. SÅ goda! Vi följde detta enkla recept men bytte ut mjölken mot iMat från Oatly. Blev hur gott som helst! Ett tips är att göra dom i muffinsformar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss