Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Mateus

Här är vår samling såhär långt. Sedan har vi två stora serveringsfat också i grått och beige + en beige kanna som inte kom med på bild. Älskar kopparna! Vi har fyra i beige och två i grått. Ska inhandla vita också i framtiden. När det kommer till tallrikar så har vi sex djupa och sex ”vanliga” + två skålar i olika modeller. Är nöjd med det vi har nu och det räcker gott och väl men framöver ska jag inhandla mer. Så kul att samla på och ännu roligare att äta och dricka ur. 

Vad tycker ni om Mateus-porslin? Gillar ni det eller tycker ni bara att dom är onödigt dyra och inte allt för fina? Vi är helt kära i våra. 

Kommentarer

  1. Rosa

    Älskar Mateus 🙂
    Man vill typ ha allt i alla färger sååå fina hehe får nog bli gråa o den i sand 😍
    Är du nöjd med dina färger? Kram

      1. Rosa

        Ja så lyxigt, kul att du är nöjd fina ☺
        Varje gång jag har varit och skulle handla så har ja gått med tomma händer för jag inte kan välja vilken färg vi ska ha hehe
        Köpte du i butik eller på nätet? Samma precis överallt typ.. I helgen SKA det inhandlas kan inte vänta mer 😍🙈

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish