Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntSkönhet

Nytt från LUSH

Köpte hem lite nytt från Lush för ett par dagar sedan. Jag älskar ju deras produkter och har använt dom under längre tid. Till mitt ansikte använder jag alltid tvålen ”Fresh Farmacy” som inte bara rengör huden ordentligt utan får den att kännas fräsch och len. Tvålen tvättar även bort smink väldigt bra. Ska försöka knåpa ihop ett inlägg om hur jag sköter min hy när jag kommer hem från Umeå. Har skrivit om mina hudvårdsrutiner förr men tänkte att det kan vara kul med en ny och uppdaterad version. 

Min favorit-ansiktsmask i alla kategorier. Min hy är ju känslig av alla hormoner och får lätt utbrott. Denna är helt fantastisk för att ”behandla” dessa. 

Här är ansiktstvålen. Förvarar den alltid i en tvålkopp i badrumsskåpet och diskar ur koppen varje gång jag handlar en ny tvål och den gamla är slut för att hålla det fräscht. 

Fick med två tester också. Har hört jättemycket bra om ”vanishing cream” så ska passa på att testa den nu och se om det är något för mig. 

Kommentarer

  1. Jennifer

    Åh nej ni måste fixa så att bilderna i inlägget syns i bloglovin appen!!! Trodde det skulle va löst tills nu följde tidigare en annan bloggerska på loppi men slutade då det inte funkade med bilderna.. Men din blogg är min favvo och kan inte sluta haha så snälla snälla fixa så att man kan se bilderna!! <3
    Tack för en superfin blogg! Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men åh, så ska det inte vara. Har lyft det med LOPPI så bör funka inom kort. Annars får du jättegärna säga till igen!! STOR kram och tack för alla superfina ord. KRAM! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish