Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Philips Avent

I onsdags var jag på blogg-event hos Loppi. Philips var där och visade upp massor av sina produkter och det fanns helt otroligt mycket kul! Vi fick med oss en goodiebag hem till Jason och innehållet kan ni se nedan. Alla grejer är från Philips Avent och jag är övertygad om att dom kommer att användas flitigt här hemma. Utöver detta fick vi även med oss en tandborste som jag tänkte visa lite senare. F är helt såld på den och vägrar använda något annat nu när han väl har testat den. 

Hann inte ta några bilder alls under själva eventet då vi var där hela familjen + hundarna och det blev lite mycket att tänka på! Men det var fantastiskt med bubbel, gottis, underbara människor och roliga genomgångar och presentationer av Philips utbud och produkter. Superroligt!

Visst verkar dessa grejer kanon!? =) Jason älskar ju napparna från Philips Avent så det är helt klart ett kanonmärke när det kommer till barnprylar. 

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish