Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Följ mig på instagram!

Hej fina ni! Nu kommer det inte upp fler inlägg här inne och imorgon händer det grejer med bloggen! För att inte missa något så tycker jag att ni ska följa mig på instagram! Där heter jag @gabriellajoss! =) Så vi hörs där imorgon!! Hoppas ni är lika taggade som mig på detta. Tusen kramar till bästa er!

Kommentarer

  1. Miirox

    Stort grattis & lycka till fina du! Hamnade på din insta när du va i typ v 17 o har följt dej sedan dess. Har aldrig gillat bloggvärlden men älskar din blogg. Du verkar va en underbar person ❤️ Stort lycka till med fina Jason! Jag födde min tredje för 3.5 v sedan, har en 3.5 åring, 1.5 åring oxå så har vart gravid i typ 4 år haha Kram!

    1. gabriellajoss

      Åh fina du! Blir så himla glad!! Det är en ära att du vill läsa!!:) Stora kramar och grattis till din lilla bebis! SÅ mysigt med flera barn, vill också!! KRAMAR!! <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss