Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Present från faster

Dessa söta böcker fick Jason av en av sina fastrar. Så roliga! Gillar att alla har ett bra budskap, som ex. att man ska låta alla vara med och leka och vara snäll. Jag hade också massor med sådana här småböcker när jag var liten och samlade på dom. Så här har vi början på lilla minis boksamling =)

Kommentarer

  1. Rebecca

    Hej fina!
    Kommer ni att döpa Jason? Du kanske har skrivit om det men har isåfall missat.
    Och vem blir gudmor/gudfar? 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss