Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lucka nr 4: The 80s me!

Idag är det fredag och det är dags för lucka nr 4! The 80s me är en inspirerande blogg med massa tips på DIY- pyssel som är roligt både för barn och vuxna. Tjejen som driver bloggen är mamma till fyra barn  och hon har själv en enorm passion för DIY inredning samt att inreda barnrum. Kolla in hennes blogg och låt er bli inspirerade!

Ni hittar hennes blogg här ››

The80sme

Kommentarer

  1. Gabriella

    Du är så himla grym och jag besöker din blogg säkert 5 gånger om dagen! Verkligen en favoritblogg! Tänkte bara säga att bloggen inte fungerar så bra via mobilen, den är inte anpassad efter skärmen utan blir bara en rak länga som är svår och liten att läsa… Gillade även textsnittet bättre som du hade på din förra blogg 😉 Bara småsaker jag tänkte på nu när du bytt. Fortsätt som du gör, grymma Gabriella! Kram från en annan Gabriella 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men fina du!! STORT tack!! Blir hur glad som helst <3 Tack snälla du för att du sa till! Ska lyfta det med LOPPI direkt 🙂 Stor kram och återigen tack för en underbar kommentar <3 (PS: Snyggt namn du har 😉 )

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish