Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Lucka nr 10: Sandra Rogers!

Dags för lucka nr 10! Dagens bloggtips är ingen mindre än Sandra Rogers, som har sin blogg på Vimedbarn. Sandra lever tillsammans med sin man och sina två små barn, på Lidingö. Sandra jobbar som fotograf på heltid och tar massa fina bilder. Det är Sandra som har fotograferat min fina header-bild. I Sandras blogg får läsa om hennes vardag med sin familj och hon bjuder även på massa goda recept. Hon tar fram ”veckans matsedel” varje vecka, vilket är ett hett tips för dig som behöver lite inspiration för vardagsmat. Kolla in Sandras blogg!

Ni hittar hennes blogg här ›› 

Sandra-Rogers

Kommentarer

  1. :)

    Hej!
    Måste bara få fråga dig hur du reagerade när du blev gravid? Vilka tankar flög genom huvudet? Jag är två år yngre än dig och misstänker att jag kan vara gravid. På något sätt har jag alltid drömt om att skaffa barn vid tidig ålder MEN då vill jag ändå ha en bra relation med den blivande pappan vilket jag inte har. En abort skulle kännas jobbig även fast det kanske är rätt. Vad tror du egentligen att man ska göra och reagera när man hamnar i en sån situation?

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish