Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntOkategoriserade

Fyra saker som cirkulerar i mitt huvud..

..Jag MÅSTE fixa håret. Det är torrt och ser ut som ett skatbo. Skulle behövas en rejäl fuktbomb och lite kärlek nu och helst igår, haha.
..Tiden går så fort! Sedan jag blev mamma så har tiden gått ännu snabbare. Fortsätter det i detta tempo så är jag gammal och grå innan jag ens hinner blinka.
..I början av nästa år ska jag på allvar ta tag i träningen igen. Om jag längtar!? JAAA! Ska bli underbart.
..Jag längtar till sommaren och vill ha sol. Har aldrig varit en höst/vintermänniska trots att jag tycker att det är mysigt med lite snö och mörker. Men ja.. Sommaren är för kort varje år, haha.
12358523_10208159615969463_1366496399_n
Jag och min lilla (stora!?) bebis igår kväll. <3

Kommentarer

  1. Johanna

    Hej fina du! 🙂 Har sagt det innan och säger det igen, din blogg är en av de absolut bästa!
    Härligt att du tar det lugnt nu när bebis har kommit och ägnar dig åt honom men ändå har lite mål framöver 😀 Ska bli roligt att hänga med på träningsresan! Jag ska också börja ta tag i min träning igen redan nu så smått men destu mer efter nyår. Har egentligen inte någon bra anledning till att jag har lagt av, har bara varit lat. Haha!
    Längtar också tills ni ska styra skeppet mot Umeå igen. Vill se inredning och bilder på vackra Umeå. Kram på dig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Underbara du!! <3 TACK! Blir så otroligt glad verkligen! <3 🙂 Ååååh vad kul att du ska hänga med mig i allt detta, känns så roligt att du också ser fram emot det! 🙂 STOR kram och tack för din kommentar. Ha en underbar kväll! <3

  2. Cissi

    Så mysig bild! 🙂 tänkte fråga om ni har något under jumpsuitsen? Jag har tex köpt en likadan jumpsuit som du köpt på Kappahl och undrar om man ska ha nån body eller liknande under eller om man kör direkt på huden? 🙂 jättefin och inspirerande blogg har du! Puss och kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi har den direkt mot huden i detta fall men det beror på om vi ska någonstans eller liknande. Man kan ju även ha något under om det är kallt eller så 🙂 STOR kram och tack för fina ord <3

  3. Lisa

    Ville egentligen bara säga att du har en himla bra blogg!❤️ Ska bli roligt att få följa med i bloggen när ni flyttar tillbaka hem!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish