Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Frågor och svar

Hur ska ni flytta? Blir det inte jobbigt med en liten? 
Vi kommer att åka upp hela familjen strax innan flyttdatum. Jag, Jason och vovvarna blir sedan kvar i Umeå och bor hos min familj medan F åker ner till Göteborg igen i en lastbil ihop med Jasons morfar. Så det är dom två som sköter flytten. Sedan åker dom upp med alla grejer igen från Göteborg i lastbilen.
Vad har du och din man för skostorlek och hur långa är ni?
Jag har storlek 40 och är 170cm lång och F är 180cm lång och har storlek 43, haha.
Hur kom ni på namnet till er son? 
Vi har alltid sagt att om vi får en son någon gång i vårt liv så ska han heta just ”Jason Julian Joss”. F kom på namn nummer ett och jag kom på namn nummer två. Sedan tyckte vi att namnen klingade fint med vårt efternamn.
Vad saknar du mest med att vara gravid? 
Att känna sparkarna från insidan och att känna längtan efter att få träffa och lära känna sitt älskade barn. Man hade så många frågor under graviditeten och funderade kring vem som egentligen låg därinne. När han väl kom ut så kändes allt så självklart. Hoppas på att jag ska få uppleva en till graviditet om inte allt för länge.
11778130-10207228217045072-1573253601-n
Med mini i magen… <3

Kommentarer

  1. amanda

    frågade om eran bil tidigare, du kanske inte minns 🙂 men vill bara berätta att det finns något som heter leasing, då ’hyr’ man bilen under en längre period, oftast 3 år. och då betalar man ju inte 190.000 på en gång, utan ett par tusen i månaden! sen efter 3 år lämnar man tillbaka bilen:) jättebra alternativ, vi själva har vår bil på leasing 🙂
    vilken fin mage du har (hade haha) gabriella!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen det minns jag! 🙂 jo,det är supersmart! Och så kul att byta bil var tredje år! Vill också, haha 🙂 KRAM och tack snälla för så fina ord <3

  2. Sara Svensson

    Vad kul att ni ska flytta! När och hur bestämde ni er att flytta tillbaka till Umeå? 🙂
    Älskar verkligen din blogg och kollar både din instagram & blogg varje dag flera gånger!!
    Kram från Norrland

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      jaa! 🙂 Vi bestämde oss när vi var där och hälsade på! 🙂 så blev ett väldigt spontant beslut.men självklart hade det även legat i bakhuvudet då det trots allt är vårt barndomshem! 🙂 KRAM tillbaka <3 och tack för så himla fina ord <3

  3. Jungfrumamma

    Ja det är så mysigt med graviditet på något sätt även om jag personligen inte är ett fan av att vara gravid. Men ändå, håller med om längtan att få hålla om sin bebis för första gången och lära känna bebisen!

  4. M

    jaha sa ni ska flytta tillbaka till Umea alltsa? 🙂 visste jag inte da jag är ny läsare här pa bloggen..
    det är ett fint namn pa eran pojke tycker jag !

  5. Sara

    Hej vackra du! Undrar vilken vecka ditt gravidillamående började gå över? Går in i vecka 9 imorgon och jag bara spyr och spyr. Känns som det aldrig ska bli bättre..
    Kram på dig

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina! Jag spydde konstant mellan vecka 12 och 25 typ.. Men det är ju olika för alla och många upplever ju att det går över efter vecka 12. Hoppas det går över för dig snart och grattis till graviditeten! Kram<3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish