Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Jasons dop

Har fått lite frågor om vi kommer att döpa mini och JA det kommer vi! Jag döptes redan som liten bebis och F döpte sig lite senare i livet när han konfirmerades. Ingen av oss är aktivt troende idag men vi besöker kyrkan någon gång per år och tror båda två på någon form av högre makter.
Anledningen till varför vi vill döpa honom är för att vi tycker att det är en fin gest och en fin start i livet. Det är vår åsikt och vår tanke kring det hela. Vi kommer inte att välja några gudföräldrar och vi kommer inte att ha en stor ceremoni. Bara närmsta familjen och vännerna. Efteråt tänkte vi bjuda på lite fika i nya lägenheten. Hoppas vi har hunnit komma iordning tills dess. Dopet kommer att vara i slutet av februari i samma kyrka som jag och F gifte oss i. Det är även vid den kyrkan (på kyrkogården bredvid) som min pappa ligger begravd.
Kommer givetvis att blogga mer om dopet när det närmar sig också! Det enda vi har införskaffat eller planerat hittills är kyrkan och dopklänningen.
11741886-10207301808684817-206664835-n
Här låg mini fortfarande i magen.. Är det inte sjukt hur fort tiden går? 

Kommentarer

  1. Annie

    Hej 🙂 fin blogg!
    Bara undrar varför ni inte ska välja gudföräldrar? Hur har ni tänkt om det värsta skulle hända er, vem ska få ta hand om Jason?

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Vi vill helt enkelt inte göra det 🙂 Om det skulle hända något så ser jag det som en självklarhet att våra föräldrar kommer att ta hand om honom.

  2. Sara

    Vi kommer också döpa vår son i slutet februari 🙂 Det blir inte så stort men vi kommer endå upp i ca fyrtio personer (sen är det ju inte säkert att alla kan/vill komma)
    Vi är inte troende, men vi tycker att det är mysigt i kyrkan 🙂
    Kram

  3. Louise

    Hej! Undrar lite när du opererade brösten och om det blivit skillnad efter födseln även om det är silikon? 🙂 ha en fin sön!

  4. Hanna

    Hej Gabriella!
    Undrar vad det är för sorts bh du använder då du alltid får brösten i bra höjd och snyggt!! Något särskilt märke? Butik?
    Mvh Hanna

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej! :)Tack!! Den på bilden är en helt vanlig BH från H&M som är ett par år gammal. Den är dock utan pushup och jag föredrar att använda med pushup! Mina favoritbhar kommer från Cubus! 🙂 Så kika där, kram! 🙂

  5. Therese

    Vad mysigt med dop 🙂 vi ska också ha dop för vår son i februari. Vi kör också på ett litet för släkten och dom närmsta vännerna bara, det räcker 🙂

  6. Carolin

    Vad roligt med dop :)! Både jag och sambon är döpta så självklart ville vi döpa våra barn me vill dom sen gå ur kyrkan så är de helt OK men jag ör väldigt traditionell av mig tycker att ett dop är fint ❤️. Nellies farmor stickade dopklänningen så jag ville ha ngt personligt så både Nellie och Vincent har nu använt den (hoppas de vill använda den till sina barn om de vill/får några i framtiden ). Vi skippa blått/rosa körde på plommonlila till Nellie 2013 då de va min mammas favoritfärg , Vincent fick ha ett orangeband då hans farfar var HD åkare ❤️. Vi bjöd också in de närmaste men eftersom vi är många syskon på min sida och så blir vi en hel del hihi :)! Lycka till med dopet ❤️. Kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish