Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

Fyra saker jag tycker om

– Sola! Både ute och i solarium (tyvärr). Solar dock inte alls lika mycket idag som jag gjorde förr. Mer om varför kan ni läsa HÄR.
– Åka bil. Vet inte varför men har alltid älskat att åka just bil. När jag var gravid så kunde jag be F om att vi skulle ta en sväng trots att vi inte hade någon slutdestination. Bara för att åka runt lite, haha. Blir så lugn och harmonisk av det.
12086977-10207832652115571-854058644-n
Vår fina Nissan Qashqai 1.2. Kan varmt rekommendera den om ni är sugna på ny bil. Vi trivs otroligt bra med den. 
– Äta middag på restaurang med F. Hoppas på att få göra detta lite då och då när vi flyttat tillbaka till Umeå och har möjlighet att kanske få barnvakt någon gång ibland.
– Lyssna på musik. Ibland kan jag helt ändra humör av att lyssna på en låt. Både till det negativa och till det positiva! Beror helt på vilken typ av musik jag lyssnar på. Häftigt att det kan bringa så mycket känslor och få en att bli på bättre/sämre humör.

Kommentarer

  1. Julia

    Har inte du körkort? 🙂 vart är det ni ska flytta? Kan du inte skriva ett inlägg om det? Är det till lägenhet? Bostadsrätt? 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      nej det har jag inte! 🙂 Vi ska flytta tillbaka till Umeå där vi kommer ifrån. Ja, det är en lägenhet 🙂 Har bloggat lite smått om det längre bak i arkivet när jag ”avslöjade” flytten så bläddra bak några sidor så hittar du mer information! 🙂 KRAM och god jul!

  2. Jenniw

    Supersnygg bil! Nu blev jag sugen på att byta till en Nissan. Får crusin plats i bakluckan utan problem? Chassit + ligg/sitt-del?

  3. Miirox

    Jag förstår verkligen känslan av att komma HEM! Jag har bara 25 min till mina föräldrar men med barn så känns d sååå långt. Så fort man kör in i området så får jag en lugnande härlig känsla! Detta är det bästa beslutet, man är så lycklig när man bor nära familj ❤️

  4. Elin

    Är precis som dig, jag älskar att bara sätta sig i bilen med killen och fara ut och köra omkring 🙂 ska passa på nu också och önska dig och din familj en god jul och ett gott nytt år 🙂 kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish