Gabriella Joss Gabriella Joss
Okategoriserade

En sådan där stund..

12336219_10208145782423633_1914712002_n
En av dom bästa stunderna som finns är när Jason somnar och jag och mannen har lite tid över för oss själva. Då passar vi på att koka té, göra mackor och bara njuta av varandras sällskap eller en bra film. Kvalitetstid när den är som bäst. Vilka stunder i livet betyder lite extra mycket för dig? Dela gärna med dig.

Kommentarer

  1. Julia

    Ja dom gångerna när jag & sambon stänger av tvn & kryper ner i ett hett bad med tända ljus runt omkring, kanske med nån cider eller öl. Det är kvalitetstid för mig, för då ser vi varann, pratar med varann om allt mellan himmel & jord, sånt som man inte pratar om när tvn distraherar en.
    Det är bland det bästa jag vet! Kram

  2. sassa

    Helt klart när Mat, disk och alla leksaker är undanplockade. Ljusen tänds och vi kan glida ner i soffan tillsammans, ensamma!

  3. Tove

    När våran lilla tjej (sex dagar gamal i dag) har somnat på min mage och jag och sambon bara sitter och beundrar henne, världens vackraste. <3 Finns inget som slår den känslan och kärleken 🙂

  4. Susanna

    För mig är det när jag ser min man och våran son leka och skratta tillsammans. Speciellt de gånger sonen ger ifrån sig ett skratt av ren glädje som känns som att det kommer ända från hjärtat. Den känslan man får som nybliven mamma är helt magisk!

  5. Daniela

    Hej!
    Jag älskar din blogg och kikar ibland in flera gånger om dagen!
    Jag har haft en del personliga bloggar under kortare perioder och något som jag märkte då var att många andra bloggare marknadsförde sig själva genom att kommentera t.ex ”Hej! Kolla gärna in min blogg”. Behövde du marknadsföra dig på det sättet när du var ny i bloggvärlden eller har dina läsare bara hittat till din blogg allt eftersom? Eller har din blogg blivit stor på något annat sätt? Skulle bara vara kul att veta!
    Önskar dig och familjen en god jul och ett gott nytt år!
    Kram 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Gulle dig, tack!! <3 Jag gjorde det ett tag förut!! 🙂 men inte längre. Sedan är det ju viktigt att fortsätta synas iallafall (enligt mig) och man kan ju göra det genom att kommentera/gilla andras bilder utan att skriva "hej, följ mig" eller vad man ska säga 🙂 Sen så har nog min blogg blivit stor på grund av många olika anledningar, men att synas är såklart A och O! 🙂 KRAM och detsamma underbara du! <3

  6. Julia

    När jag redigerar mina foton o lägger upp dem på bloggen, min fotosida osv.
    Jag är rätt ensam då jag inte har då mycket vänner. Så att få redigera sina foton är härligt och kvalitetstid för mig! 🙂

  7. Sofia Granath

    Det är faktiskt samma. När man får umgås med sin respektive och bara mysa och krypa upp i soffan, kolla någon film och bara krama om varandra. Jag och min fästman jobbar skift och våra scheman krockar väldigt mycket så tid för mys är ganska så sällsynt så då värnar man extra mycket den tiden vi får ihop 🙂

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish