Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

En liten detalj

12346722_10208145782343631_2017503997_n
Denna fick jag av en av mina närmsta vänner Emelie för ett år sedan. Hade helt glömt bort den och har nu ställt fram den i fönstret. Så fin och mysig detalj.

Kommentarer

 1. Jossan

  hej!
  vet att du kan ha nämnt detta i något inlägg tidigare, men ville bara säga att det skulle vart jätteroligt att få ta del av din träning och kost sedan när du kommer igång med den igen!
  kram!

 2. Rebecca

  Hejsan! Jag har en fråga som inte har något med inlägget att göra men, om du skulle börja studera på högskola vad skulle du vilja studera då och jobba med sen? 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Jag vet faktiskt inte ännu! 🙂 Kanske om några år men det är inget som lockar för stunden 🙂 kanske marknadsföring eller liknande, vi får se! 🙂 KRAM

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss