Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Ett roligt minne..

..I somras fick jag för mig att jag skulle smörja mig med brun utan sol. Sagt och gjort började jag kladda i badrummet men halvvägs så ångrade jag mig (då jag avskyr lukten och oftast inte lyckas få till det utan att det blir fläckigt) och bestämde mig för att skölja bort det direkt och avbryta insmörjningen. Det hela slutade med att BUS-krämen släppte från kroppen MEN av någon underlig anledning fastnade under mina fötter istället. Så jag gick runt med kolsvarta hälar i typ tre veckor då det vägrade att släppa hur mycket jag än skrubbade. Och alla mina fina ballerinaskor med ljus sula blev ju också lite (läs MYCKET) bruna.
12399486_10208219959918024_514637775_n
Fint va? Och detta var liksom en vecka senare.. Då kan ni ju gissa hur det såg ut precis efteråt, haha. 

Kommentarer

 1. Felicia

  Älskar dina inlägg om dig, tillbaka blickar och just dessa personliga inlägg. Du är ju verkligen hur bra som helst, hoppas ni mår bra alla ❤️

 2. Amanda

  Hej! Dammsugaren ni har, BOSCH BBHMOVE1 Move 2in1 – Pärlemor Skaftdammsugare tror jag det är, är den bra? Jag ska flytta hemifrån och tittade runt på dammsugare mm och såg då den ni har. Bra pris på den och jag kommer bo litet (studentkorridor/1:a/2:a) så tänkte att den kanske räcker 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Den är jättebra om man bor på mindre yta! 🙂 dock så gick vår första sönder så vi är inne på vår andra på bara två år 🙂 men billig är den ju så man får det man betalar för 🙂 KRAM

 3. Frida

  Har också svårt för kladdet och lukten vissa brun utan sol har. Men Cocoa Brown är verkligen super! Kladdar inte utan torkar på typ 5-10 minuter och blir inte fläckigt om man använder sig av en handske och de bästa av allt, den luktar gott 😀 finns på apotea http://www.apotea.se/cocoa-brown
  Om du nu skulle bli sugen att testa igen 😉 p.s inga brunsvarta hälar efter duschen hehe

 4. Wictoria

  Hahah!! Fint! 🙂 får mig att tänka på min allra första brun utan sol upplevelse.. Visste inte var de var för nått när jag hittade en flaska som de stod “brun utan sol på” inne i min storasysters rum år 2003.. Men de lät ju väldigt bra så jag öste på hela mig själv. Dagen efter var jag i stort sett svart då det var sommar också.
  Och mina händer.. Kolsvarta! Haha! Och så fick jag gå runt i högstadiet dagen efter. Brun utan sol var väldigt nytt där och då så ALLA undrade vad som hade hänt mig och mest mina händer.. Haha! Skämdes så mycket 😀 Och min syster satte lås på sin dörr 🙂

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss