Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Bästa vänner

12355240_10208145775543461_1488684117_n
Som jag älskar dessa två. Våra håriga bästisar här hemma, haha. Har man inte haft djur så är det nog svårt att förstå hur stark kärlek man faktiskt kan känna till dom. Jag älskar dom så mycket! Så förstående, snälla och omtänksamma. Världens bästa.

Kommentarer

 1. Cajsa

  Hej! Det är så intressant att läsa om dina år i gymnasiet eftersom att jag själv är i den åldern och känner igen mig så mycket i det du skriver så sådana inlägg skulle vara trevligt om du kunde skriva mer av ( om det går, haha). En annan sak som skulle vara jättekul är om du kunde göra en rundtur i er nya lägenhet eller lägga ut bilder lite längre ifrån så man verkligen ser hur ni har det(haha). Du har jättebra smak i allt, kläder, mat, inredning etc och både din blogg och Instagram är grym.
  Önskar dig och din fina familj all lycka, kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men vad skönt att du känner igen dig! Kommer absolut mer i framtiden! 🙂 <3 Fina, fina du! TACK <3 du anar inte hur glad jag blir! Jo, 2016 ska verkligen bli mitt bloggår (har jag bestämt, hehe) så kommer massoooor med inredning, outfits och annat kul! 🙂 STOR kram och tack för så otroligt fina ord <3 Gott nytt år och all lycka till dig med!! <3

 2. Kristine Tønnevold Davidsen

  Jeg forstår deg veldig godt!!! Jeg er 42 år nå og i alle disse årene er det vel max 4 år vi ikke har hatt hund!! <3 Og jeg elsker de!!! <3 Nå har vi en Flat Coated Retriever han på snart 9 år, han heter Kaiser!! Finere hund finnes ikke!!! Han sover i sengen, enten hos meg der han og får ligge under dynen hvis han vil eller hos foreldrene mine. <3
  På nyfødt bildet av meg, det første bildet som ble tatt av meg ble tatt hjemme, de hadde ikke mulighet til å ta bilder på sykehus slik man gjør i dag, der ligger jeg på fanget til pappa og inn fra venstre ser vi hodet til ene hunden vi hadde da. En nydelig gul Labrador tispe, hun var unikt snill sier foreldrene min. Vi hadde henne til jeg fylte 6 år. Vi hadde også en han av samme rase, men han ble litt gretten og vanskelig pga noen problemer med ørene, så han flyttet hjem til mormor og morfar, der han bodde med mamma den første tiden etter at hun fikk han. Og da bodde også yngste tanten min hjemme enda, så han fikk det trygt og godt der. Siden jeg var så liten da dette skjedde, husker jeg ikke denne hunden annet enn det jeg er blitt fortalt. 🙂

 3. Jenny

  Jag har en dvärgpudel sen två år tillbaka och jag kan knappt minnas hur livet såg ut innan. Jag har alltid drömt om en hund så vet inte vad jag gjorde innan hon kom till familjen, haha! Det är underbart med hund. Kram!

 4. Josefin

  När man läser kommentarer som ovan (från Malin) så får man så ont i hjärtat. Skaffa ALDRIG hund om du inte kan tänka dig ha de 10-15 år av ditt liv… mina två sötnosar är det bästa jag vet. Vet inte vad jag skulle gjort utan dom. Mina bästa vänner och jag kommer aldrig överge dom. Fyfan… 🙁 <3

 5. Kine

  Håller helt med, kärleken till sina djur är verkligen fantastisk! Jag är uppvuxen med hund och vet verkligen hur stark kärleken är. <3 Dock så är min sambo väldigt allergisk så vi kan tyvärr inte skaffa något djur, vilket gör mig (som är världens djurälskare) såå ledsen. Det enda djuret han tål till 100% är hund av rasen Lagotto (mina föräldrar har en sådan!) men vi har tyvärr inte tid för att skaffa hund just nu 🙁

 6. Sandra

  Ååh så fina. ibland tycker jag att de gör ont så mycket kärlek jag har för mina djur. verkligen mina BÄSTA vänner , berättar allt för dom haha. Gabriella har följt din blogg nästan sen dag 1. skapade min blogg idag så följ gärna med min resa också genom livet♡
  http://nouw.com/sessah

 7. Malin

  När jag fick barn blev jag galen på alla hundar vi hade hemma så ena placerade jag om och dom två som är kvar är inte långlivade. har dock alltid älskat hundar men nu klarar jag bara inte av dom. Slöseri med tid och pengar. jag vet de är hemskt men kan inte hjälpa de. kommer aldrig mer ha hund.

 8. Sofie Svedlund

  Ååh förstår dig precis!! Har en egen liten vovve här hemma och ibland blir jag nästan rädd för hur mycket jag älskar honom. Haha. Djur är verkligen helt underbara och skänker så mycket glädje och kärlek! Ha en underbar dag fina du!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss