Gabriella Joss Gabriella Joss
Skönhet

Parfymer

12358033_10208145783903670_709604774_n
Jag tycker att parfymer kan vara en himla snygg inredningsdetalj och därför har jag ställt fram alla mina på ett fat. Hur förvarar ni era parfymer?

Kommentarer

 1. Rebecca

  Älskar också parfymer Bevarar mina i kylskåpet då det sägs att doften skall hålla längre Haha. Funkat bra än så länge

 2. Madeleine

  Jag förvarar mina i en byrålåda Har sådan fobi för när det står saker framme och dammar haha…. MEN det är ju väldigt fint!

 3. Felicia

  Jag har en parfym från The Body Shop som står på mitt sminkbord och tre body mist från VS på en hylla i min walking closet. Kika gärna in på min blogg, 12 år och bloggar om vardagen, även lite skönhet 😉

 4. Lisa

  Har typ tre stycken fast en är slut tyvärr önskar jag hade sån ordning på dom men nja tyvärr dom ligger i nån låda blir lätt så när man stressar runt och fixar sig att dom inte hamnar på samma ställe

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss