Gabriella Joss Gabriella Joss
Mat

Supersnabb wok

12380605_10208167202879131_1413620287_n
Denna wok blev supergod! Kan varmt rekommendera den om man bara vill slänga ihop något snabbt. Vi skar vitkål, blomkål, morötter, zucchini och champinjoner i bitar och stekte i olivolja. Tillsatte salt, peppar och lite soja och serverade med nudlar. Tips! =)

Kommentarer

  1. Josefin

    Gott nytt år Gabriella!
    Du har utan tvekan haft den bästa bloggen år 2015 och jag ser fram emot att följa dig nästa år.
    Tack för all inspiration och glädje!

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss