Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Hjälp mig!

Mamas där ute! Nu måste ni hjälpa mig. Vi har ju idag en Stokke Crusi som vi älskar mest i världen (finns HÄR – adlink) då den är hög, snygg, enkel och lättstyrd. För mig är det en drömvagn med stort D. Nu kommer vi dock till problemet. Den funkar inte för fem öre i Umeå-vädret. Med andra ord behöver vi en ny vagn som har rejäla däck och klarar av snö och ”norrländskt” underlag. Vilken ska vi välja!? Vi funderar på att köpa ett Stokke ”Trailz”-chassi istället då däcken är rejäla och då passar ju även liggdel och sittdel som vi har idag. Annars är jag sugen på en Bugaboo, hehe. Men vad säger ni!? HJÄLP mig! <3 Kram!
11787438-10207264855161002-884725769-n
Vår nuvarande älskling (med sittdelen på). =)

Kommentarer

  1. Fia

    Vi har en Emmaljunga mondial deluxe med chassit med stora luftfyllda däck. Vi bor på landet och har inga som helst problem med att köra över stora snödrivor eller komma igenom en massa lera. + att den är gryyymt snygg också!
    Kika in på mitt senaste inlägg så finns det en bild på just den vi har, jag älskar den såå mycket!
    Kram!
    http://nouw.com/ztafy

  2. Jusse

    Hej! Skulle satsa på en donkey. Bästa köpet någonsin kolla på babyplus.nl att beställa från Holland billigare och du får den hem till dörren.

  3. Emilia

    Hej! Roligt med flytt och få inreda ett nytt hem. Jag och min sambo ska få vårt andra barn nu i slutet på februari, då kommer vår son att vara 15 månader. Kommer bli en intensiv tid, men tror inte att han kommer bli så svartsjuk vilket är skönt. Till vagnfrågn; Vi har köpt en donkey (bor centralt i Uppsala), men hade jag haft större plats i bilen (har en stor hundbur i bakluckan) så hade jag valt en vagn som är mer stabil helt klart! Bugaboo donkey är snygga, men ganska ”rangliga”. Och man måste vara så försiktiga med dom. Ett annat minus är att dom är rätt trånga i sittdelen när barnet har overall på sig. Sköt om er!
    PS. Min sons faster (Agnes N) spelar basket i Umeås damlag Udominate. Så vi har flugit dit och hälsat på några gånger och jag tycker staden är otroligt mysig!
    Sköt om er!
    Emiliajak @ Instagram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jamen ellerhur!! 🙂 STORT grattis! Längtar tills vi blir gravida med nummer två också 🙂 Tack snälla för tips!! 🙂 Och guuud vad kul! 🙂 Världen är liten ;)kram fina

  4. Claudia

    Hej!
    Älskar din blogg, tycker den är väldigt inspirerande!
    Vi har en bugaboo donkey och vi är super nöjda med den. Då vi planerar för ett syskon till vår 2 månaders pojke inom en snar framtid var den det bästa valet! Den är lätt och köra har bra och låsbara framhjul. Lätt att fälla ihop och snygg!

  5. Maja

    Som många andra rekommenderar jag verkligen Bugaboo Donkey. Den är så lättstyrd (oavsett underlag), smidig i och med att man kan göra om den till mono/duo/twin, att den är riktigt snygg och att den även är så lätt att ”göra om” utseendemässigt som att enkelt byta sufflett, handtags- och bumberskydd, ifall man skulle tröttna.
    Vi är otroligt nöjda med vår vagn och det ska mycket till innan vi själva skulle byta ut den.
    Tack för en fin blogg, du är en inspiration för många.
    KRAMAR!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack underbara du för bra tips! 🙂 STOR kram och tack för fina orden också. Du anar inte hur glad jag blir <3 🙂

  6. Sandra

    Hej Gabriella! Ni har en superfin vagn som jag vet att du älskar tycker därför du ska köpa nytt chassi och spara den du har nu för när det blir vår och sommar väder ute tycker jag du ska använda det chassit du har just nu. Och bugaboo vagnen är jättelåg tycker även jag som endast är 1,60. Själv kör jag en emmaljunga edge med luftfria hjul till min dotter på 6 månader men bor i Örebro där vädret passar perfekt för den. Hoppas du hittar nåt som faller dig i smaken!!

  7. therese

    Kan tillägga att jag bor i luleå och haft ca 100 vagnar nu åt 3 barn.
    Och skulle jag rekomendera en annan vagn utöver Crusin som du redan har så säger jag Emmaljunga SuperViking Air. (Som singelvagn) Den tar sig fram överallt, oavsett väder och underlag, har bra gung och alla funktioner jag tycker man behöver i en vagn samt bra komfort på sittdelen.

  8. therese

    Om du gillar din crusi, behåll den och köp bara en billigare vintervagn med fyra fasta lufthjul (emmaljunga classic, brio happy, crescent classic eller liknande..)
    Så länge det är plogat tar man sig lätt fram, det är bara dom där 2-3veckorna (totalt) när snön mega vräker ner innan den tänker försvinna som det kan bli jobbigt med crusin.. Och nästa vinter kan ni använda pulka de dagar de behövs 🙂
    Njut av att köra din singel crusi medans du kan, och köp donkeyn när syskonet är i ugnen och närmar sig färdiggräddad 😉

  9. Fanny

    Jag hade satsat på en donkey dom funkar toppen både i stan och på landet och är så skönt att man kan göra den till enkel vagn 🙂 tips är att beställa från Holland vi sparade ca 4000 kr på det när vi köpt våra 🙂

  10. Sussie

    Hej!
    Vi hade bestämt oss för en Bugaboo Buffalo för att jag tycker att de är så fina och verkar bra men efter att ha testkört en väninnas ute så har vi ändrat oss och det blir en Stokke Trailz. Bugaboon har ingen fjädring, det var himla stor skillnad mot Stokke Trailz. Kan vara bra att tänka på här uppe i Umeå där det är kullersten och is lite överallt 😉
    Hoppas att du blir nöjd vilket du än väljer!

  11. Emma

    bor i luleå och har en crescent classic dom har rejäla fasta hjul! går hur bra som helst att köra även då det är lite er snö på gatan då man är ute och går 😀 ha en bra dag kram <3

  12. Malin

    Vi har bugaboo donkey duo! Jättebra! Smidigaste syskonagnen (enligt oss) jättebra med sidokorg då man kommer åt skötväskan smidigt och vi köpte den i somras då vi väntade lillebror i september. Önskar att vi köpt den på en gång till vår första, Superbra och Tindra (2 år) tycker om att hålla Theodor (4,5 mån) i handen medans vi promenerar❤️ Enkel för att vara stor om du förstår Smidig att ta isär också för att fraktas i bilen! Satsa på den! Vi vet nog alla att det blir ett syskon till Jason snart Hihih
    Kul att följa din blogg

  13. Mimmi

    Vi bor på en grusväg, så vår vagn används mest på grus och gräs eller i affärer, vi har en emmaljunga super Viking och vi älskar den! Den är snygg(!) stabil, tar sig fram överallt men är ändå smidig i affärer osv!

  14. Liza

    Emmaljunga! ..vi får vår lilla tjej i maj, och bor ute på landet. Jag känner detsamma som er nu, man vill ha något rejält och stabilt. Emmaljunga med lufthjul, stabilt och sååå skön att köra på busigt väglag! 🙂

  15. Mikaela

    Joolz geo. Liten smidig fast rejäl och känns lyxig med läderhandtag, stor shoppingbag (sålänge det inte åker med ett syskon). Sätt snöhjul fram (eller varför inte små skidor på) när vädret kräver. Går att göra om till syskonvagn. Vi är såååå nöjda!

  16. Linnea

    Hej! Vi har en Bro Happy till min lilla syster i vi är sjukt nöjda. Våran har lufthål vilket gör att den blir mjukare att köra. Bugaboo är också jättefina ih mamma valde mellan en Bugaboo Donken och Bio Happy.
    Hoppas ni hittar rätt ❤❤ älskar din blogg❤❤

      1. Linnea

        Det ska vara Donkey, telefonen ändrade sig själv . Skrev inte det men våran har fyra fasta hjul. Vi har kört den överallt men det som kan vara lite jobbigt ( enligt mig) att butikerna inte är anpassade för en sådan vagn

  17. Elin

    Kronan duo S!! Vi har en flicka på 6 veckor, bor på landet med mycket snö. Den är varm skön att köra och svensktillverkat! Hjulen är bäst!

  18. Caroline

    Hej! Mitt tips till er är att satsa på någon av Emmaljungas vagnar! Tex Viking, Dels för att det är ordentliga hjul men också för att sittdelen är så pass lång 106cm (liggläge)!! Och vänderbar! Buggaboo donkey är inte en jättebra vagn för långa barn. (Har för mig att du skrev att lilleman har vuxit rätt fort) har själv en lång son 16mån och 89cm lång! Hoppas att ni hittar en bra vagn som passar er!!

  19. Nelly

    Crescent classic! Den har fyra stora luftdäck. Absoluta favorit vagnen om man kör på ojämn underlag. Den har så skönt gung i den så perfekt i skogen, i snön och kullersten. Oduglig i affärer dock den är stor och klumpig men guldvärd på alla underlag. Vi använder den fortfarande fast vi fått tillökning. Antingen sitter storasyster (1,7 år) i den och lillasyster (3 månader) i bärsele. Eller lillasyster i vagnen och storasyster går/åker pulka. Vi har även en syskonvagn (baby travel las vegas) men helst kör jag crescent vagnen för den har så skönt gung. Somnar på en sekund. Plus är också att den är billig. Värt att kolla upp, den har tydligen blivit årets pappavagn har haft olika vagnar men denna är helt klart favoriten som jag inte vill göra mig av med i första taget.

  20. Josefine

    Vi har brio happy som fungerar att köra i alla väder och terräng 🙂 dock är den lite jobbig att köra i affärer osv, så jag hade haft kvar den ni har nu med Om inte den ni tänkte köpa också kommer kommer ha svängbara hjul Kramar ❤️

  21. Elin

    Jag rekommenderar emmaljunga alla dagar i veckan. Jag var inne på en bugaboo donkey innan dottern föddes just för att den är dö snygg, smidigt med korg på sidan och att man kan få den till en dubbelvagn. Valde bort det pga priset. Min kompis har en donkey och har provat den med dottern i. Min dotter vägde runt 4 kg när hon föddes och har följt sin kurva bra. Idag är hon 1.5 år, ca 14 kg och hon sitter trångt och alldeles för dåligt i sittdelen. Ser många barn i hennes ålder och äldre, uppåt 2.5-3.5 som sitter fruktansvärt dåligt i den. Tycker inte den vagnen är värd så mycket pengar.

  22. Sandra

    Helt klart bugaboo! Jag är så nöjd, nu bor jag visserligen i Sthlm men har släkt uppåt i landet så den har testas i tuff terräng bara låsa hjulen och den funkar toppen i snö! Även smidig att få in/ut ur bilen. Ha en fortsatt fin kväll 🙂

  23. Matilda

    Hej,
    Vi bor också i Umeå, köpte bugaboo donkey i somras då vi väntade tillökning. den fungerar hur bra som helst både som singel och dubbel. Även på hundpromenader, dvs i mer terräng!:)

  24. Annika

    Kan tillägga de också, med tanke på att den är så hög vagnen så när vi har rest med den så har sittdelen fungerat ypperligt som stol vid borden. Tex när man är på fik eller på resturang så är det bara att köra in den mot bordet och ”fälla ner” handtaget. Tar ingen plats alls! Hör av dig om du vill se nån bild! 🙂

  25. Ida

    jag kan inte speciellt mycket om vagnar men en kompis till mig har en trille viper 4s som hon är riktigt nöjd med den är lättkörd och tar sig fram bra i snö mm. Annars kan jag tipsa om att gå in barnvagnsblogg.com och läsa hennes recensioner som är riktigt bra och utförliga 🙂

  26. Annika

    Köp TRAILZ! Jag har kört min ÖVERALLT! Sand, flera dec snö, regn, skog ja överallt! Har aldrig varit missnöjd! 🙂 Tack för en bra blogg! Kram

  27. Linn

    Har en Emmaljunga mondial duo deluxe, den har större däck än vanliga vagnar och är väldigt lättkörd i snö och slask 🙂 plus att den är snygg!

  28. Sossi

    Jag har en Emmaljunga super nitro som passar bra för både för stad och ”terräng” är jättenöjd med den 🙂 bor på landet så är mycket grusvägar och skog 🙂

  29. Linn

    Crescent Classic har vi. Är så jäkla nöjd med den. Kommer fram på allt ifrån skogsstig, isbana, snö och i stan. Helt perfekt. Plus stt vi fått många komplimanger för den och den vunnit massa priser. Lycka till med flytten 🙂

  30. Isabelle

    Vi bor också i norra Sverige och vi har en Brio Happy. Den är fenomenal på alla terränger. Snö, i skogen, grus, allt!
    En nackdel är väl att det inte är svängbara hjul men är sällan i butiker med vagnen och åker inte heller buss med den så det är inga problem för oss 🙂 rekommenderar den!

  31. Karin

    Hej finis! Här kanske jag kan hjälpa till lite då jag haft donkey duo och har nu buffalo. 🙂 jag totalt äääälskade min donkey de första månaderna. Den glider fram! Så himla skön att köra och supersmidig att göra till duo eller mono, korgen bredvid är väldigt bekväm och smidig. MEN… Vagnen är ofantligt låg (tycker även jag och jag är kort! 160 cm), tar såå mycket plats i bagageluckan (har kombi) och är inte direkt supersmidig att ta isär/sätta ihop och fälla varje gång den så in och ut ur bilen, liggdelen är smal och sittdelen är smal och inte så djup. Du har ju en stor bebis och det har även jag (snart 7 mån och 10 kg!!) så vi bytte till buffalon som vi trivs såååå mycket bättre med. Den är högre, större och djupare sittdel och högre maxvikt! Och dessutom så snygg hehe. Men vill du ändå prova Bugaboo så skulle jag ändå råda dig till en donkey men enbart för att ni vill ha barn tätt och då är det ju smidigt med syskonvagn. Skulle dock ändå kolla upp andra syskonvagnar då donkeyn kanske verkar helt fantastisk men har sina brister.. Hoppas ni hittar rätt i vagndjungeln 🙂 stor kram till dig! <3

  32. Charlotte

    Hej 🙂
    Vi har en bugaboo Buffalo. Älskar den! Jag promenerar mycket med vagnen och den funkar i princip på alla underlag. Hjulen är stora vilket gör att vagnen känns stabil.
    Kram och lycka till!

  33. Madeleine

    Hejsan! Vi bor i Sundsvall och i detta vinterväder, vi har en STOKKE trailz och kan varmt rekommendera den vagnen för den norrländska terrängen! Går så otroligt skönt på snön och dämpningen är underbar i djupare snö! Däcken är rejäla och hela vagnen är så skön att köra! Handtagen är mjuka och ergonomiska så de blir inte kallt och hålla i om man bara har finger vantar! 🙂

      1. Johanna

        Emmaljunga är svenskt också vilket jag tycker är viktigt att ha med sig i tanken! Tack för en fantastisk blogg med intressanta inlägg! Lycka till med val av vag och med flytten <3

  34. Elin

    Kronan duo med fasta hjul, finns även trailhjul att köpa till. Jag tycker dock det räcker med standard hjulen och vi har gått i mycket snö, is, lerig skog samt i stan.

  35. Carro

    Jag hade kört på en Emmaljunga med fasta hjul . Då har ni ju ett bra komplement till eran Stokke . Jag har en trailz. Jätte nöjd , men när man ska ut och promenera i lite mer terräng så hade jag viljat haft en vagn med mer ”gung” . Speciellt som hundägare när man vill kunna gå lite mer i skogen så både hunden och bebisen är nöjd ! Lycka till 🙂

  36. Beatrice

    Har en brio go och är jättenöjd! Jag är 180cm lång och handtagen är perfekt höjd för mig och min kille. Man kan även byta ut svirvelhjulen framtill, till större däck (perfekt för snö på landet)

  37. Felicia

    Hej!
    Vi fick en son 15 oktober så han är snart 3.5 månad 🙂 vi velade länge med vagn valet med vi valde tillslut Emmaljunga City Criss 🙂 där kan man välja hjul efter var man behöver! Vi tog 4 fasta hjul, och punkteringsfria! Vi är jätte nöjda, funkar i snö, sand, gräs, klippor, skog. Ja allt!
    Så den rekommenderar jag starkt!
    Kram

  38. jessica

    bugaboo donkey!!! helt klart, både snygg och superbra vagn! enkel att fälla ihop och ta med i bilen och man kan även göra den till syskonvagn

  39. Emilia

    Jag promenerar rätt ofta längs älven kring öbacka med min lilla bebis, och vi har en Brio Happy med mindre, rörliga hjul där fram – vi fick höra när vi köpte den att det inte skulle funka i snön men det fungerar hur bra som helst! Eftersom snöröjningen i Umeå ändå är rätt bra så tänker jag att det nog bara är en smaksak egentligen, så länge chassit känns stabilt och däcken är någorlunda ”grova”. 🙂
    Tack för en jättebra blogg! Är i näästan samma ålder som du och min bebis är några veckor yngre än er mini så är jättekul med alla tips och inspiration vi får av er. Ha en fin lördagkväll!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla för tips och för att du delade med dig <3 Låter ju kanon!! Och tack för så himla fina ord. Du anar inte hur glad jag blir <3 TACK 🙂 Men såå kul att du har en liten i samma ålder. Detsamma finis och stor kram <3

  40. Caroline

    Vi har en cresent trike och är jättenöjd med den, lätt styrd med stora hjul och däcket fram går att ”sätta fast”.

  41. Amanda

    Klart att ni ska ta den som passar er sitt/liggdel! Det sparar ni ju på istället för att köpa en helt ny om ni nu ändå tycker om den ni har nu!

  42. Natali

    Emmaljunga Superviking funkar helt jäkla underbart! Min son är just nu 3 månader (född den 25e Oktober) och har redan börjar med sittdelen fast på det lägsta liggläget och det funkar super! Har ecco chassit som funkar helt perfekt i djup snö&terräng,har inte tänkt en tanke alls på att byta,man kan även låsa framhjulen väldigt snabbt&enkelt vilket är ett stort plus! Det var jääättemycket (och nu snackar vi jääättemycket) snö här vid mig för ett tag sen och den åkte hur bra som helst även då,utan att ens behöva låsa framhjulen! Min kompis har en bugaboo donkey och är så missnöjd tyvärr,funkar inne i stan men är jätte ostabil och funkar dessvärre inte så bra i djup snö&terräng/skog! Hoppas ni hittar en som passar er i alla fall det är ju olika för alla

  43. Linn

    Kan verkligen rekommendera Crescent Classic, vet ingen annan vagn som är lika stadig som den i terräng, snö och liknande… 🙂

  44. Louise

    Vi har en Bugaboo Donkey och det är den bästa investeringen vi gjort! Den är kanon på alla vägar och så fruktansvärt bra med korg vid sidan om man använder monoläget, o supersmidig att snabbt ändra om till duoläge när två barn ska åka 🙂 Har haft en Emmaljunga Edge också och på den låste sig hjulen i snön, omöjligt att dra den då. Lycka till!

  45. Cassandra

    Hade lätt valt en kronan duo s i det underlaget. Vi var inne på den innan men sen blev det en Emmaljunga super Viking i stället. Men kronan hade jag lätt valt om jag bott längre norr ut eller på landet.

  46. Josefine

    Vi har en Kronan City och är jättenöjd med den! Den klarar av de mesta vädren tycker jag. Vår Vincent kom förresten bara någon dag innan Jason och har följt din blogg sen jag blev gravid 🙂

  47. C

    Bugaboo Buffalo ska vara terräng vagn och jag har använt min i 3 månader i slask, snö oxh är helnöjd. Snygg är den också 😉

  48. Evelina

    Ett trailzchassi är ju smidigast, men eftersom ni är sugna på syskon tätt så hade jag köpt en donkey och kört i mono till syskonet kommer

  49. Sofia Wahrén

    Satsa på en Emmaljunga! Vi har en Emmaljunga Edge Duo är super nöjd med den! Vi bor för visso inte i norrland men ute på landet och det är en hel del skogspromenader. Den tar sig fram utan problem! Vi har inte med svängbara hjul. Enda minus är att den tar upp väldigt mycket plats i bagageutrymmet, men vi har faktiskt två vagnar, en Brio Smile också, lite smidigare, tar ingen plats i bilen och enkel att ha i affärer. Kram!

  50. Veronica

    Vi bor i Dalarna där vi har mycket snö, mycket ojämt underlag samt grusvägar att ta oss fram på. Valet av vagn tog sin lilla tid. Luftdäck var ett av kriterierna och inte svängbara framhjul (även om det är supersmidigt!). Lätt att fälla ihop och handtag som lätt går att justera höjden på. Det blev en Kronan Duo. Vi är supernöjda! Svensktillverkad samt testat för svenskt klimat. Du ska kunna vara ute i -30 och sedan komma in i värmen utan att det skall påverka plasten, toppen! 🙂 Hoppas ni hittar någon vagn som passar er. Trevlig helg och lycka till mer ert nya boende!

  51. Linnea

    Jag bor i Örnsköldsvik och har en Brio Smile och jag är riktigt nöjd med den, den är snygg, hög och tar sig fram överallt. Går riktigt schysst i snön än fast det är svängbara hjul fram. Så kolla på en sån, lovar att ni inte blir besviken

  52. Sabina

    Jag ÄLSKAR våran bugaboo MEN som min man så fint pointera så är den inte den bästa vagnen i super slask snö (men nästan). Den tar sig fram ÖVERALLT men jag tror stokke trailz skulle vara snäppet vassare iaf i vinterunderlag. Fördelen med bugaboo är köper du en duo (i mono läge) kan du bara köpa till en extra sits/liggel när/om ni skaffar ett till barn. Som sagt vi älskar våran och kör den mycket i både dou och enkel läge.

  53. Jenny

    Satsa på trailz, eller en bugaboo buffalo. Men om ni vill ha syskon snart så är väl donkeyn vettig. Dock är buffalon bättre än donkeyn 🙂

      1. Amanda

        Håller med Jenny. Vi har buffalo och är supernöjda! Bor i Umeå och sonen har precis fyllt ett, hoppas också på ett syskon till honom snart och då byter vi nog till donkeyn☺
        Tack för en trevlig och inspirerande blogg förresten!

  54. Cecilia Andersson

    Hej!
    Jag har en bugaboo donkey mono och den är bara så bäst! Den är dock väldigt mycket lägre än stokkes vagnar men den är jätte lätt o köra med, jag bor i Sthlm och vi har ju haft mycket snö här men säkert inget o jämföra med Umeå :p det som är så bra är också att man kan göra den till en syskonvagn, eftersom jag läst att ni är sugna på en till så är det ju perfekt 🙂 sen har den en sån extra shoppingbag bredvid sitt/liggdelen och det tkr jag är super bra om man inte har bil då.

  55. Ida

    Ett tips är att välja luftdäck, det fungerar mycket bättre i snö. Dom är också väldigt stötdämpande och fungera bra på ojämnt underlag så bebis ligger skönt även när det guppar mycket! Kram

  56. Jennifer

    Vi har en Emmaljunga supernitro. Stora hjul både fram och bak, med möjlighet att låsa fast framhjulen (annars svängbara vilket gör den väldigt smidig att köra!). Har använt den i kraftigt snöunderlag och slask, vilket har funkat alldeles utmärkt 🙂

  57. Josefine

    Har bugaboo donkey, den är suverän, bor på landet o den kör toppen på grusväg och när det är snö, ett plus att den går att göra till syskonvagn också! 😉

  58. Emma

    Hej. Vi bor långt ute på landet och har en massa snö just nu. Vi har en Britax B-motion med tre hjul. Det främre hjulet är svängbart och hjulen är stora luftfyllda för bra dämpning. Kan varmt rekommendera den! Tack för en superbra blogg.

  59. Maria

    Hei vakre ♡ selv bor jeg langt nord (i Norge) hvor det er mye snø på denne tiden av året og derfor gikk vi til innkjøp av en stokke trailz til vår lille ♡ er utrolig fornøyd med den og synes den fungerer godt med så mye snø på veiene. Bugaboo er ekstremt LAV, og jeg er sikker på at du vil angre om dere går for den.

  60. Josefin

    Kronan duo!
    Vi bor lååångt ut i skogen och den tar sig fram överallt, genom snö och över rötter. Bra fjädring och rejäla luftdäck

  61. Malin Lindfeldt

    Brio happy med luftdäck. Helt klart överlägsen när det kommer till snö och terräng. Vi älskar att gå i skogen och det går superbra trots stora stenar på skogsstigarna. Vi har fasta däck fram i samma storlek som bakdäcken (små, rörliga däck är helt värdelöst i terräng). Så har vi en mindre vagn med rörliga framdäck som komplement när vi ska på stan. Funkar superbra 🙂

  62. Linda

    Kronan duo S. Bor i skog/terräng med mycket snö och älskar den. Du kan även välja om du vill ha fasta eller rörliga däck där fram, som två vagnar i ett. Hoppas du hittar en som du gillar 🙂 kram

  63. JenniE

    Satsa på en emmaljunga eller något då 🙂 bugaboo är inte så särskilt stabilt.. min syster bor på landet å hade en donkey och hatade den..

  64. Ida

    Vi bor precis som ni ska på Öbacka och vi har en bugaboo donkey. Vi är så nöjda! Köpte den när vi väntade lillebror och började använda den med bara storasyster innan han föddes. Så flexibel (du har ju sagt att ni hoppas på syskon snart) och de stora hjulen funkar jättebra både i snö och slask. Så jag rekommenderar den!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Åh, jag är så så sugen på den! 🙂 Funderar på att köpa den just för att vi vill ha syskon tätt 🙂 kram fina

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish