Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Smoothie-tips

Har ni testat kokosgrädde i smoothie!? Om inte så måste ni göra det. Jag provade här om dagen och herre så gott det är. Gillar man kokos så är det verkligen en D R Ö M. Blandade även i kokosflingor utöver ingredienserna ni ser nedan.
12442793_10208707641109749_2122352334_n
Blandade kokosvatten och kokosgrädde + jordgubbar och banan.
12421503_10208707647509909_1638653784_n
Slutresultatet =)

Kommentarer

  1. Elin

    Måste bara fråga ifall du har märkt av att du tappar mer hår nu efter graviditeten? Vet att man kan tappa mer pga av hormoner och på grund av att man tappat mindre när man var gravid, men nu har jag tröttnat och letar alla tips jag kan få, haha 🙂 Började när min lilla tjej var ca 4 månader och nu är hon drygt 5 månader, det är ju hår ööverallt. Har börjat äta vitaminer nu (multivitamin för gravida/ammande) hoppas att de hjälper liite iaf 😛
    Du har så sjukt fint hår måste jag bara säga också 🙂

  2. Muna

    Hej Gabriella. Fört vill jag säga att för ett fantastiskt blogg och jag läser den dagligen. Jag är gravid I vecka 32 och har fortfarande inte köpt vagn. Jag är intresserad Stokke crusi men skulle du Muna skriva om vagnen.? Hur funkar vagnen nu när ni bor I Umeå? Hur funkar Hjulen är Hjulen Blir det svårt att köra den I snön? Skulle du recommendera vagnen. Jag är stressed och orolig. Jag är tacksam om du tog din tid och svarar på Mina frågor och hjälpte mig. Jag älskar din blogg.

  3. Malin • @frekvent

    Jag brukar också göra med kokosmjölk och det är verkligen super! Godast tycker jag är kokosmjölk, banan & färsk ananas! <3
    Jag undrar om det finns någon funktion på denna bloggportal som du kan aktivera där man får ett mail när du svarat på kommentaren? Bara såå jobbigt att hitta tillbaka till sin kommentar ibland när många har kommenterat.
    Hoppas att allt är bra med dig! Kram!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish