Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

TACK till er för att ni har nominerat mig i Finest Awards <3

Vill tacka er alla som har nominerat mig till Finest Awards 2016! Jag är nominerad i hela TRE kategorier och det känns helt overkligt. Vilken resa vi har gjort. NI och JAG. Vi tillsammans. Detta är vår blogg och så kommer det alltid att vara. En mötesplats för kvinnor som vill stötta och peppa varandra, sprida positiv stämning och dela med sig av tips och GLÄDJE. Jag brinner verkligen för min blogg och jag har haft lyckan och turen att få ha den som heltidsjobb sedan mitten av 2015. Som ni förstår är detta alltså fortfarande väldigt nytt för mig och jag tar mig an det hela med största ödmjukhet. Jag tar detta på allvar. Att kunna leva på en blogg är väldigt speciellt. Det ger mycket tid över till familjen men kräver samtidigt jobb i princip dygnet runt. Jag skriver liksom om mitt liv, delar mina tankar och mina känslor. Dokumenterar mina dagar i form av foton och texter. Det är inget jobb man bara går hem från efter en dag på åtta timmar. Det är ett jobb som pågår under dygnets alla timmar. Många gånger funderar jag på varför ni hittade just hit och varför ni har valt att följa just MIG. Det värmer hela vägen in i hjärtat och jag VET att dom allra bästa brudarna läser just min blogg. Att få möta era vänliga ord, kommentarer och tips varje dag sätter guldkant på min tillvaro och jag älskar relationen vi har till varandra. Hur vi kan prata i kommentarsfältet om allt mellan himmel och jord.

Nej hörrni.. Verkligen JÄTTETACK. Ni får mig att vilja fortsätta dag efter dag. Att vilja utvecklas och att vilja inspirera. DU inspirerar mig. Ja, just DU. Så tack för att du är du och tack för att du kikar in här varje dag. <3

HÄR kan ni rösta på era favoriter i årets Finest Awards. Man kan rösta en gång per dag så kom ihåg att rösta på alla era favoriter. <3

Kommentarer

 1. Mikaela L

  Såklart är jag inne & röstar på dig varje dag ! 🙂 hoppas verkligen du vinner året personliga blogg för det priset är som gjort för dig <3
  Du ger så mycket inspiration, inlägg med viktiga ämnen & har så fin relation till oss läsare som kommenterar 🙂 vill tacka för den bästa bloggen & krama om din fina familj <3

 2. Helena

  Hittade dig på instagram för snart två år sedan och började då läsa din blogg också. Du verkar vara en sådan fin, inspirerande och jordnära människa. Och du har en så fin familj ❤️ Röstade såklart på dig!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men ååååh vad kul att du har hängt med så länge! TACK snälla du! Blir SÅ SÅ SÅ SÅ glad <3 stor kram och tack <3

 3. D

  Älskar din blogg du verkar verkligen vara en genuin person med ett stort hjärta! Blir så taggad och inspererad på att själv få en liten familj, min högsta längtan sedan jag träffade min drömsambo röstat på dig varje dag och ska fortsätta göra de du förtjänar att vinna, ta hand om er kram ♡

 4. L

  Har självklart lagt min röst på dig! Jag brukar aldrig läsa bloggar i vanliga fall, just nu är din blogg den enda jag läser. Kan inte riktigt sätta tummen på vad exakt som gjorde att jag blev fast för just dig, men du låter oss läsare verkligen följa med i din vardag och du kommer med tips och idéer. Du är en stjärna och en riktig förebild ♡

 5. Julia

  Hej! Jag har läst många bloggar i flera år men detta är första gången jag lämnar en kommentar, har precis börjat läsa din blogg och fastnade direkt så kände att jag var tvungen att lämna ett avtryck. Du verkar som en så himla jordnära person, har lagt märke till att du svarar på alla kommentarer, resonerar utifrån ett så otroligt humant sätt och känner igen mig så i det du skriver. Pluggar just nu på universitetet men längtar nästan ihjäl mig till det livet du lever med bebis och hundar. Självklart har jag röstat på dig! Håller tummarna. Tusen tack för din inspiration. Kram till dig och lycka till!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Vill verkligen tacka dig så enormt mycket för dom fina orden. Sitter här i sängen med morgon-tét och blir helt rörd. Verkligen STORT tack till dig!! Skickar tusen kramar och hoppas din helg blir fin <3

 6. Emma

  Rösta på dig i alla kategorier! ❤ din blogg är den enda blogg jag verkligen följer. Jag tycker om att följa och läsa om ditt liv för jag känner igen mig i så mycket du skriver.
  Hoppas du vinner! Och sluta aldrig vara dig själv ❤❤❤ kram

 7. Linnea

  Här om dagen var jag inne på Paows blogg där hon hade lagt ut en bild utan kläder. Bland kommentarerna såg jag att du hade skrivit ett enda ord, ”perfektion”. (Jag hoppas att jag inte blandar ihop nu utan att det var du som skrivit, haha). Och det, alltså det fick mig att tro att allt jag tror om dig stämmer. Du förespråkar verkligen inte något du inte står för utan du SPRIDER kärlek och får jobbiga dagar att kännas bättre med dina varma inlägg och din genuina ton. Du är den första å enda bloggen jag nånsin kommenterat, vilket du verkligen ska ta som en komplimang då jag inte lägger ner energi på saker jag tycker är onödiga. Men du ger mig så mycket genom att driva denna blogg, SKRIVA SÅNA HÄR INLÄGG, och då ska du givetvis få veta det! Nu när jag precis lagt mig ensam å ledsen i sängen (haha det är inte riktigt så sorgligt som det låter) så påminner du om att ”jo, alla är viktiga”. Tack för det! Just idag behövdes det. Tack! För att du är du och att du är så jordnära och härlig! Röstar givetvis på dig <3 stor kram till dig

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   MEN TACK TACK TACK TACK <3 Jaaa, jag gör verkligen allt jag kan MOT näthat. Är så trött på att se elaka kommentarer, pikar och sådant i kommentarsfält. Det är 2016 och vi borde stötta varandra, sprida kärlek och glädje och dra varandra uppåt!! <3 TACK för att du la märke till det och tack för alla fina ord. Dom betyder så mycket för mig <3 DU ÄR VIKTIG!! <3 Och BÄST!! STORT tack återigen och hoppas att du får en helt underbar helg. Tusen kramar <3

 8. Hanna

  Jag älskar din fina blogg och är inne och läser flera gånger om dagen:) Har röstat på dig och hoppas du vinner alla kategorier:) Du inspirerar mig till att försöka bli en bättre människa:) Stor kram!

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Verkligen STORT tack för så fina ord. Det värmer så så mycket och du får mig verkligen att vilja fortsätta blogga. STOR kram tillbaka till underbara dig <3 <3 återigen tack !!! <3

 9. Josefin

  Jag började följa din blogg några månader innan du blev gravid. Började med att jag tyckte att du hade fina bilder på instagram. Sen fortsatte jag att följa för att jag tyckte att det var roligt att läsa om er eftersom ni också bodde i göteborg… men egentligen kan jag inte förklara varför jag läser just din blogg varje dag och inte någon annan. Följer ingen annan blogg som ”bara” är personlig, så något måste det ju vara. Och nu måste man ju fortsätta 🙂 Sen verkar du vara en härlig människa! 🙂

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Du anar inte hur glad jag blir!! 🙂 TACK för att du följer oss i vår vardag! Det betyder så mycket för mig. Verkligen tack! Och stort kram <3

 10. Gabriella

  Hej Gabriella, grattis till nomineringen!! <3
  Tänkte höra med dig hur det går för dig och din träning??? Skulle vara roligt om du kunde komma med lite tips och trix på hur du gör för att hinna med träning i vardagen & hur du hittar motivationen!
  Du är grym btw och har en super fint namn 😉 KRAM

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   TACK underbara du!! <3 Det går jättebra!! 🙂 Jag har varit lite dålig på att blogga om det men har ingen som kan fota mig på gymmet tyvärr.. Snart börjar jag och F träna på samma gym och då ska han fota och filma mig! Så delar jag med mig av hur jag tränar 🙂 Så håll utkik! 🙂 STOR kram och tack detsamma 😉

 11. Emelie

  Röstat 🙂 Du är verkligen så värd det och hoppas att du vinner!! Du sprider verkligen glädje med din blogg och hjälper oss med så mycket genom dina inlägg. Det kan verkligen peppa en, Kram fina du <3

 12. Jamie

  Du skriver på ett så inspirerande och vackert sätt! Jag är 17 år gammal och fastnade direkt vid första klicket in till din blogg, vilket var ungefär ett år sedan. Jag blir tårögd av hur vacker du och din familj är, det är precis vad jag också vill ha. Jag och min pojkvän som är 2 år äldre än mig har en relation som liknar din och Fjodors väldigt mycket, ytterligare en anledning till att älska din blogg! Vi vill också flytta ihop unga som ni gjorde, och kollar lägenhetsannonser varje dag med längtan. Jag gläds av att följa dig i din vardag, du håller uppe hoppet om en fin framtid de dagar då saker känns tungt <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men gud så underbart det låter!! STORT lycka till med allt!! <3 kommer att gå så bra!! <3 håller tummarna för er. <33 TUSEN tack för så fina ord och tusen kramar <3

 13. Jamilia

  Alltså du är sååååååå underbar! Dina ord berör en direkt. Du är verkligen mästare på att sprida kärlek och glädje. Jag la alla mina röster på dig för du förtjänar verkligen det. Du är jordnära, du är alltid snäll, du vill alltid väl, du tänker alltid på dina läsare, du svarar alltid på dia läsares kommentarer och alltid med fina ord. Listan kan göras lång. Du är verkligen en helt fantastisk person och jag hoppas du vinner alla tre kategorierna. Du är SÅ värd det. Du ger även så mycket inspiration till dina läsare. Du ger mig inspiration varenda eviga dag. Det finns inga ord som kan beskriva hur bra du är på så många möjliga sätt!
  Detta var verkligen jättekul att få läsa. Underbara, finaste du. <3
  Tusen kramisar och ha en underbar kväll <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men alltså tack underbara du!!! Du anar inte hur glad jag blir!! <3 HERREGUD <3 TACK! Blir helt rörd!! Har sparat dina fina ord så att jag kan läsa dom om jag känner mig ledsen eller så någon kväll, haha <3 TUSEN kramar och detsamma <3

   1. Jamilia

    Haha, älskade du, vad söt du är! <3
    Jag blev rörd av ditt inlägg. Tusen tack själv för dina fina ord!!
    Kramisar finaste <3 <3

 14. Sarah

  Hej hur kan jag på enklaste sätt hitta dig på Finest Awards? Vill gärna lägga mina röster på din underbara blogg! kram <3

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Hej fina du! Gå in på länken längst ner i inlägget och sedan bläddrar du igenom kategorierna och trycker på ”rösta” där du ser bilden på mig + mitt namn, kram <3

 15. Ronja

  Klart jag röstar (ända från Finland faktiskt, haha)! ☺ Du förtjänar verkligen att vinna i alla kategorier som du är nominerad i. Blir alltid så inspirerad då jag kikar in här och det finns alltid något nytt att läsa.
  Lycka till!

 16. Louise

  Självklart har jag röstat på dig i alla kategorierna du är med i. 🙂 Du är sååå bra bloggare . 🙂 Kommer ihåg att ja började gilla dig direkt när du började med gravid vecka för vecka. 🙂
  Kul att du kan jobba med sociala medier.

 17. Lisa

  Självklart att du är nominerad fina! Fint inlägg<3 behåll din ödmjukhet och fotfäste, mycke det som är Du tycker jag. Har inte fastnat så för en blogg sen blondinbella, ni är riktiga bloggdrottningar<3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss