Gabriella Joss Gabriella Joss
YOUTUBE

Boyfriend tag

Hej fina vänner!

Jag startar morgonen med att dela med mig av en ”BOYFRIEND TAG” till er. I vårt fall blir det kanske snarare en ”husband tag”, haha.. Gillar ni dessa videos? Vad vill ni se härnäst på kanalen? Kommentera gärna om ni har särskilda önskemål. KRAM på er och hoppas att ni får en toppendag! <3

Kommentarer

 1. Sara

  Haha, jag hade ingen aning om vad ”boyfrind tag” var innan jag såg er video. Det kanske är vanligt i youtube världen? Jag tittar aldrig på youtube och vloggar 😉

  Det var en mysig video allafall och det vore ju då kul att se en ”girlfriend tag”.

  Kram kram

 2. My

  Ni är helt underbara <3 Du bara växer i mina ögon hela tiden haha.. Min absolut favorit blogg är detta! Fortsätt med det du gör, du är fantastisk! Röstar på dig varje dag i finest awards, hoppas verkligen du vinner!!

  1. gabriellajoss

   ALLTSÅ UNDERBARA DU!!! <3 tack snälla!!! <3 du anar inte hur glad jag blir 🙂 STOR kram och tack!!!! 🙂 <3

 3. Julia

  Ni är så gulliga ihop! Och liknar varandra dessutom. Det skulle vara roligt om ni berättade mera om era rötter i nåt inlägg. Du har nämnt att ni har släkt i Ryssland, Finland etc.
  Var det så att ni inte just nu ger d-vitamindroppar åt Jason? Har ni några alternativa sätt att ge det med tanke på att ni bor så långt i norr? Jag äter själv stora doser av D-vitamin och skulle vilja ge dubbla eller tredubbla doser till min son hehe. Tror det e superviktigt för både barn o vuxna då vi inte har så mycket solljus här uppe i norr. Kram

  1. gabriellajoss

   Men tack!! <3 Jaa, det kan vi absolut göra framöver 🙂 vi ger holistics d-droppar! Dom är bäst tycker vi. Ett tag gav vi inget alls då han fick ont i magen och vi ville avvakta och se om det berodde på dropparna vilket det gjorde! Holistic är dom som har fungerat med hans mage och dom som jag upplever är mest "naturliga" 🙂 KRAM på dig!

   1. Camilla

    Det står mellan 34 och 36 för min del. Jag hade för mig att du beställt den från Zalando och där är det nummerstorlekar

 4. Jamilia

  Haha tyckte detta var superkul!
  Ska utan tvekan prova detta med min pojkvän sen.. 😉
  Så ni får gärna göra girlfriend tag också eller ja som du säger istället ”wife tag” blir det ju då,hehe 😀

  1. Jamilia

   Ojsan, råkade skicka kommentaren innan jag ens var färdig.. Haha..
   Tänkte att nu när jag ändå är igång och kommenterar så tänkte jag fråga dig vad du har för tips för att man lättare ska få jobb? Jag har ju ett vikariat nu men vill ha något annat så småningom. Sen är det nog lättare att få jobb längre upp i landet än här i Skåne.. Men tänkte ändå om du har några tips 🙂 har sökt 7 månader nu utan att lyckas..
   Ha en underbar dag finaste du.
   Kramisar <3 <3

   1. gabriellajoss

    Åh! Jag tycker att det viktigaste är den personliga kontakten! 🙂 Att faktiskt komma in och be att få prata med butikschefen/ansvarig på plats och ta i hand och sedan lämna CV 🙂 Och såklart att ha ett välskrivet CV 🙂 Ett kort men bra personligt brev som beskriver dig och sedan en lista över alla jobb du haft + praktik + annat som kan vara värt att veta. Och så en bild på dig på framsidan också! 🙂 <3 kan kanske skriva ett mer utförligt inlägg om det längre fram? STOR kram och detsamma vännen <3<3

    1. Jamilia

     Jag tror nästan att jag sätter bock på alla dom punkterna. Tråkigt men sant. 🙁
     Har gjort allt jag kan för att lyckas.. Kanske får flytta längre upp i Sverige för att lyckas. Kan vara det som är problemet! Skåne är inget bra ställe att bo på om man vill ha jobb, haha..
     Men tack för alla dina bra tips! Jag ska försöka det här med personlig kontakt igen och se om det funkar denna gången isf! 🙂
     Ska även finslipa mitt CV då och försöka få in en bra bild. 🙂
     Tusen tack finaste du.
     Du får gärna skriva ett längre inlägg om det sen ifall du vill. Det hade varit jättesnällt!!
     Du är underbar.
     Massa kramisar <3 <3

     1. gabriellajoss

      Förstår dig! 🙂 <3 Jaa, det kan ju vara så svårt att få jobb 🙁 Du får flytta hit! 😉 men det kommer så småningom! Fortsätt kämpa! Förstår att det är jobbigt 🙁 KRAM vännen och du är också underbar 🙂 <3

   1. Jamilia

    Haha ja jag får nog flytta faktiskt! Finns massor med jobb uppåt i landet. Verkligen massor… Har sökt och kollat och det är stor skillnad! 🙂
    Det ska jag göra, tack fina du <3
    Kram <3 <3

 5. Johanna

  Hej Gabriella!
  Vilken underbar blogg du har! Är en relativt ny bloggläsare men har förstått att ni har bott i Göteborg tidigare. Jag och min pojkvän har precis fått jobb i Göteborg och letar nu boende. Hur gick ni tillväga för att hitta er lägenhet? Ha en fortsatt bra dag! Kram

  1. gabriellajoss

   Åh, förstår! 🙂 TACK för så fina ord, blir jätteglad!! <3 Vi hade ju ingen kötid på boplats alls.. Men vårt första förstahandskontrakt fick vi via blocket och hyresvärden "Västerstaden". Där var det först till kvarn. Det andra kontraktet fick vi via boplats och hyresvärden WALLENSTAM 🙂 Dom går inte alltid på kötid utan ibland gör dom en personlig bedömning på inkomst osv och handplockar sina hyresgäster 🙂 Det gjorde dom iallafall då och vi fick en lägenhet helt utan kötid 🙂 Detsamma, kram och lycka till! 🙂

 6. Agnes

  Åh tyckte den här videon var den bästa! Ni var så avslappnande och det märks att ni blir ”vanare” att vara framför kameran! 😀

 7. Jeanine

  Hej Gabriella,
  En liten fråga bara. Jag undrar över vart ni köpte spegeln ifrån som ni hade stående i hallen i förra lägenhten?
  Den är verkligen superfin och jag skulle vilja köpa en men hittar ingen någonstans…
  Tack i förväg 🙂
  / Jeanine

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss