Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En ny vän

Denna fick Jason av sin mormor och morfar för ett tag sedan. Om man slår eller puttar till den så låter den och gör roliga ljud.

13318936_10209535212238510_1805452778_n

Den har kommit att bli en stor favorit och han pratar med den konstant, haha =)

Kommentarer

 1. Malin-tvillingmorsan

  Vilken liten sötnos! 😍 Älskar när dom fastnar med en leksak. Agnes & Alfred har just nu en varsin anka dom absolut ska sova med. Går inte om ankan inte är i sängen. Men om någon vecka är det en annan leksak! Hihi

 2. Anna

  Hej hej Gabbi!
  Du har ibland skrivit om att din blogg är ett ställe för kvinnor att uttrycka sina åsikter osv. Men jag är 12 år och läser din blogg (alla dagar i veckan!), typ alla mina kompisar läser den också! 🙂 😉
  Sluta aldrig med det du gör!
  Kramar från mig!!
  Ps. Ska bli såå kul att följa er i husrenoveringen

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss