Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Saker som jag borde göra

– Klippa mig. Mitt hår är KAOS och topparna är spröda och svinto-liknande. Jag räddar det med inpackning just nu men jag vet att det är en kortsiktig lösning och att något måste göras nu och helst igår. Någon annan än mig som hatar att klippa sig? Vet inte varför men jag avskyr att håret blir kortare.. Har typ hellre långt och slitet hår än kort och fräscht.. Knäppt, i know.

– Ta körkort. Nu när vi ska bo utanför stan så kommer behovet att vara större. Inte stort men ja…större! Eftersom att vi ska renovera så kommer jag inte att ha råd i år. Men nästa år kanske! Jag håller tummarna.

– Skicka in autogiro-blanketter. Jag är en sådan där person som gärna fyller i blanketter och liknande men är på tok för lat för att komma ihåg att skicka in dom. Speciellt om det kräver att man ska köpa eget kuvert och frimärke, haha. Vi har aldrig det hemma nämligen och att köpa det skjuter jag bara upp. “Jag postar blanketterna imorgon” osvosvosv. Och det blir såklart aldrig av. Får skylla mig själv och betala den där faktura-avgiften på räkningarna trots allt.

– Köpa en ny deodorant! Jag har en dålig vana när det kommer till deodoranter och köper typ ingen ny förrän den jag har är helt snustorr och slut. Så slut att man inte får ut en droppe, haha. Börjar bli dags att köpa en ny NU.

12527653_10208404360287918_620270800_n

Min favorit-deodorant just nu! =) Älskar även den rosa från Ldb som går att inhandla på ICA och är billig och doftar gott. Tips!

Kommentarer

 1. Anna Köhler

  Älskar blondinbellas handkräm världens bästa luktar godis fantastisk faktiskt tråkigt med huset faktiskt hoppas ni finner ert hus

 2. Amanda - thenewstrongme

  Förstår absolut din känsla gällande klippning. Jag tycker inte heller om det och efter att jag klippt mig så tycker jag alltid att det tar en månad innan håret blir som jag vill ha det. Jag klipper alltid så att det är tunnare i topparna för att övergången ska bli enklare men det går inte att trivas från dag 1 för mig, fast jag har haft fantastiskt bra frisörer.. Nu är det iaf dags igen den 7 juni, första gången sedan i höstas. Önska mig lycka till :-*

 3. Hanna

  Hellre långt och slitet 👍👍👍 😃😃😃 är så rädd att toppa då håret blir lite kortare trots att jag har tillräckligt långt.. men den där lilla biten som försvinner, den betyder mycket haha

 4. Josefine

  Hur länge har F haft körkort? Tänkte om du inte kunde övningsköra med honom? Det blir ju betydligt mycket billigare ☺️ Kram

 5. Helin

  Om du kan så föreslår jag dig starkt att börja övningsköra med Fjodor redan nu. Sen kan du börja trafikskolan nästa år. Det kommer underlätta för dig väldigt mycket och plånboken kommer också att uppskatta det 😉

 6. Malin

  Klipp dina toppar hemma, någon centimeter eller två så åker det värsta bort 🙂 När man har långt hår syns det inte om det blir ojämnt, speciellt inte när det är slitet haha. Så känns det inte lika hårt när du väl går till frisören och klipper flera centimeter 😉

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss