Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Sköna och snygga byxor

Inlägget innehåller adlinks.

Som ni kanske har märkt så är jag inte ett större fan av tighta brallor. Har fått mycket önskemål om att tipsa om snygga och sköna byxor så tänkte slänga upp ett första inlägg med tips redan idag =) Kommer fler framöver så håll utkik!


1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR9. HÄR / 10. HÄR / 11. HÄR / 12. HÄR

Kommentarer

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Dom är från H&M 🙂 Köpte i butik här i Umeå så har tyvärr ingen länk men dom kostade 99:- och fanns i flera färger, kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss