Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Något jag borde göra oftare..

..är fotbad och pedikyr hemma! Tycker alltid att det känns så segt att dra fram alla grejer osv men det är ju SÅ härligt och man känner sig så ompysslad efteråt (trots att man gör det själv, hehe). Tycker verkligen om känslan av lena fötter. Igår passade jag på när Jason låg och sov på dagen.

13883641_10210062600542888_18107219_n

Kommentarer

  1. Erika

    Har ju sett inlägget med din höft som krånglade o så men skulle gärna se ett inlägg om hur du tränade under graviditeten, om du nu gjorde de såklart 🙂 supergo är du❤️

  2. Frida

    Kan inte du skriva ut recept på barnmat ni brukar göra själva? Har en snart 4månaders kille hemma som jag är sugen att göra egna smakportioner till att kunna frysa in. Vill ha lite inspo på goda och bra rätter 😃 Får man inte spara kokvattnet från morötter om man ska använda sig av de? Kram!!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jo,ska göra det framöver 🙂 det sägs ju att man inte ska använda det men vi har gjort det ändå, kram! :)<3

  3. Lina

    Inger med inlägget att göra men kom just på en förfrågning om ett blogg inlägg. Kan du inte göra ett inlägg med barnmat lite recept på de ni ger J ??

  4. Louise

    Riktigt härligt. Men ännu härligare när nån annan gör på en 🙂 när jag va gravid fick jag presentkort på fotvård av min kille. Sååå skönt.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish