Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntMat

Det godaste jag vet just nu..

Nektariner – Kan äta hur många som helst och får aldrig nog. Tyvärr har jag haft ont i halsen på senaste och det svider som tusan att svälja dom. Men snart kan jag vräka i mig igen, haha.

Bulgur – Det går i perioder för mig och ibland vill jag bara äta ris och ibland bara pasta i olika former. Men nu är det bulgur”fasen” som gäller.

Potatismos – F gjorde det här om dagen och jag är sedan dess konstant sugen på det, hehe. Så gott och något man kanske inte tänker på att uppskatta. Älskar att ha i massor med färsk dill och lite smör. Mums!

Sweet chili-sås från Kung Markatta – Den är sååå god! Synd att det inte finns större burkar. Den är mindre sötsliskig än dom andra som säljs tycker jag.

Hemgjord pizza – Det finns ju faktiskt inget godare. Jag tycker om att ha på röd lök och broccoli. Jag är själv dålig på degen men min man är grym. Så han får oftast stå för pizzan här hemma och jag får bestämma vad vi ska ha på, hehe.

Vindruvor – Dom är huuur goda som helst just nu! Speciellt dom gröna. Har ni märkt att det kommit andra typer av druvor förresten? Typ mangodruvor och smultrondruvor? Så roligt! Har inte testat alla än men ska göra det framöver =)

14101972_10210270963831840_1215079631_n14054855_10210270963871841_1549183700_n

F gjorde pizza för några dagar sedan och visst ser den såååå god ut? Han är jätteduktig!

 

Kommentarer

  1. Karin

    Hej! Nu kommer jag låta som en trist besserwisser men jag hoppas att du har koll på hur besprutade vindruvor är och hur viktigt det är att köpa dem eko. Speciellt om lillen får smaka lite. Tycker att ni äter så härlig mat och du verkar ha koll på eko men ibland kan man ju missa sådana larm. Just vindruvor, potatis och paprika är så besprutade att de blir direkt farliga för alla men speciellt barn. Kram

  2. Sandra

    Testade en candyfloss vindruva i butiken häromveckan när man fick prova, helt sinnessjukt att det verkligen smakar som det ! 😮 Föredrar de vanliga hederliga dock 😛

  3. Charlotte - Studier & Vardagskaos

    Haha, nu blev jag hungrig – själv är jag inne i en period där jag är sugen på syrliga och sura saker! Jag som vanligen älskar choklad vill inte alls ha det längre – hehe, om jag inte vetat att jag inte är det hade jag nästan trott jag var gravid 🙂

    /Charlotte – Är du mamma och student? Jag har tipsen!

  4. Erika

    Vindruvor har jag sedan länge slutat med eftersom att de är så besprutade. Köper ni ekologiska? Nektariner kan jag också äta mycket av, mums.

  5. C

    Du måste testa det här om du gillar bulgur

    Fin hacka lök och stek i olja i en kastrull tills det mjuknar och tillsätt avlång turkisk paprika (går bra utan men blir sååå gott) och tomatpuré eller paprika puré (ca 1,5 msk på 3,5 dl bulgur) salt

    Häll på vattnet, lite buljong och sen koka det som vanligt♡ jag gillar även att pressa i lite citron i mitt vatten när jag lagar bulgur eller ris

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish