Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Minnen från vår tid ihop

– Vår första resa till Göteborg var väldigt speciell. Vi hade bara varit ett par i ett par månader och det var denna vecka vi fick lära känna varandra på riktigt. Vi hade två glada dagar men sedan började vi bråka om precis allt, haha. Här fick man känna på livet ihop och hur det var att skapa och bygga upp en dag tillsammans. Tidigare hade vi ju bara sovit över hos varandra på helgerna men nu fick vi umgås mer intensivt på ett annat ställe än skolan och hemma hos varandra. Det var spännande och nytt och vi lärde känna varandra på ett helt nytt plan. Efter resan var vi tightare. Vi hade med oss en liten kamera och tog massor med pussbilder. Har kvar varenda en på en hårddisk i förrådet. Tycker det är så kul att se tillbaka. Vi skrapade även ihop våra studiebidrag + lite sparade pengar och köpte en ny mobil till mig. Eller ja, ny och ny! Vi fann den på blocket 😉 Kommer ihåg att jag var sååå nöjd med min nya Xperia x10 (som jag tror att den hette).

– Något vi gjort flera gånger är att äta förrätt på ett ställe för att sedan promenera vidare för huvudrätt och sedan landa på ett sista ställe för efterrätt. Detta var SÅ längesedan nu och jag vill verkligen göra om det snart igen. Man hinner röra på sig lite mellan rätterna och får mer plats för mer mat, haha. Och så är det himla mysigt att promenera runt och finna nya matställen att prova.

– Förlossningen var för mig ett tillfälle där vi lärde känna varandra ännu lite bättre. Det var riktigt tungt för mig och vi fick verkligen kämpa ihop för att ta oss i mål. Ett av dom finaste minnena jag har därifrån (utöver att Jason kom ut såklart, haha) är när F sitter och matar mig med godis och saft mellan värkarna och kollar på ”maskinen” där man ser värkarna. Han räknade tiden mellan värkarna och hjälpte mig att profylaxandas några sekunder innan värken drog igång. Så istället för att värken skulle komma plötsligt och ont så hade han stenkoll och jag hann komma in perfekt i lustgasen och andningen när det onda slog på som värst. Och så höll vi på värk efter värk.

– En gång var vi sjuka samtidigt på alla <3 dag och låg i sängen, kollade på romantiska filmer och åt god mat. Trots att vi hittat på annat kul under kärlekens dag så måste jag säga att det årets firande är mitt favoritfirande såhär långt.

– Precis när F hade tagit körkort så fick vi låna mina föräldrars bil. Vi tyckte att det var såååå coolt att äntligen kunna ta oss runt med bil och bestämde oss därför för att åka ner till gymmet och köra ett mördarpass.. Mitt i natten.. Haha! Det var helt tomt och vi dummade oss jättemycket och hittade på egna knäppa träningsövningar och roliga pass. Det blev mycket skratt den natten.

– Vi hade köpt möbler på second hand som vi ville måla vita. Jag hade fått för mig att man minsann kunde använda färg på sprayflaskor för att få färgen jämnare och vi köpte typ 10 stycken sådana och var övertygade om att det skulle räcka. Vi stod ute på gården där vi bodde och 10 flaskor senare var asfalten helt vit och endast ETT stolsben var täckt med färg. Det blev så tunna och svaga lager av färgen. Så ja, det var det projektet. Efter det kladdade jag på målarfärg på dom istället: Det blev fult och ojämnt. Har lovat mig själv att aldrig måla om något igen. Jag har inte tillräckligt med tålamod för att det ska bli bra.

HÄR kan du läsa mer minnen från vår tid som par! =) Bland annat om hur vi blev stoppade av polisen, hur vi högg ner en gran och massor med mer!

7sc-2321gj2

En gammal pussbild på oss =)

Kommentarer

  1. Petra

    Man blir så varm i hela själen av att läsa dina inlägg om dig och din familj! Jag hoppas att du aldrig kommer sluta skriva om allt sånt här du har på bloggen nu för det är så kul och härligt och läsa om eran vardag!
    Något som jag som inte har barn själv skulle vara roligt och läsa, om du skulle vilja ta dig tid, det är vad du hade räknat med att vara förälder innan du fick Jason och vad som blev skillnaden efter du fick honom. Alltså, hur hade du räknat med att vardagen och livet skulle se ut innan och hur du ser allt efter? 🙂
    Kämpa på och krya på dig med förkylningen! Läser din blogg varenda dag och du ger mig så mkt inspiration!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men gulle du!! TACK! Jag blir så himla glad 🙂 Kan absolut skriva om det framöver igen. Har gjort det förut men det var ett tag sedan. Men håll utkik efter ett sådant inlägg! 🙂 KRAM finis och återigen JÄTTEtack <3 <3

  2. N

    Hej kommer du någonsin att sluta äta socker ? Har hört om något som heter fully raw och då äter man bara grönsaker och frukt. Tänker testa de nån gång.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish