Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntDagens fråga

Frågor och svar

Vill ni bli veganer? 

Har fått denna fråga så många gånger och nej det vill vi nog inte. Inte som det ser ut just nu! För vår familj är det enklast att bara äta vegetariskt just nu.

Hur försörjer ni er? Hur kan ni vara hemma båda två? Hur länge ska ni vara hemma tillsammans?

Jag jobbar med mina sociala medier varje dag och F är föräldraledig. Han har dock inget jobb att gå tillbaka till då vi flyttade från Göteborg i samband med att han gick på pappaledighet. Vi kommer att vara hemma tillsammans fram tills nästa höst så som det ser ut idag. Så ett år till ungefär! Det är värdefullt för oss och vi är så tacksamma över den möjligheten. F ska dock börja plugga en fysikkurs nu till våren men den är på halvdistans och det rör sig bara om något enstaka ”möte” på skolan i veckan.

Du skriver aldrig om Fs föräldrar eller familj.. Träffar ni aldrig dom? 

På bloggen delar jag en rätt liten procent av mitt liv och dom flesta i vår närhet vill vara anonyma från sociala medier. Så jag nämner dom oftast inte alls.

Har du någon dold/hemlig talang? 

Njaa, det tror jag inte, haha! F brukar alltid kalla mig för ”ninja” för att jag är JÄTTEsnabb på att fånga saker som välter eller håller på att fara i golvet. Om Jason exempelvis slår till något så att det ramlar ner så hinner jag alltid fånga innan saken går sönder.

Vad har ni för planer nu framöver?

Vi ska ha en ”smash the cake”fotografering med Jason inför hans ettårsdag och då blir det en liten resa till södra Sverige med hela familjen. Vi ska fira ettårsdag och vi ska till Paris i november. Förhoppningsvis kan vi också få barnvakt (någon familjemedlem) någon vecka framöver så att jag och F kan gå ut och äta ihop.

Hur dog din pappa? 

Om jag ska vara ärlig så vet jag inte exakt. Har fått höra så olika historier från olika håll. Jag kommer ihåg att han låg på sjukhus i koma rätt så länge precis innan han dog och att vi var där och hälsade på hela familjen.

Har du några konstiga/skumma läsare? Kanske en skum fråga men hoppas att du förstår hur jag menar.. 

Haha vilken kul fråga! Vi människor är nog rätt konstiga allihop om man ska vara sådan. Vi är ju väldigt komplicerade och har mycket olika tankar och känslor.. Men ja, Jag har ett par stycken återkommande IP-adresser som skriver riktigt konstiga saker i kommentarsfältet. Jag har en läsare som heeeela tiden ska vara lite ”skämtsam” och ”äga ut” mig i allt jag säger. Rätta allt jag skriver och skriva halvspydiga saker följt av en liten ”blinkgubbe”. Jag har också en läsare som varierar från att skriva snälla saker som att jag är vacker och verkar vara en bra mamma till att bli helknäpp och skriva att jag är tjock och borde banta eller att jag är ful och att F kan få bättre än mig. Haha.. Detta är bara två av många exempel. Så visst finns det alla möjliga typer av människor även här inne på bloggen 😉

14528346_10210638319055491_1436355643_n

Idag är jag sjukt sliten! Var uppe jättesent och hängde med Tove medan barnen sov. F gav mig sovmorgon imorse efter att han hade skjutsat henne till flyget och tog hand om båda barnen. Världens bästa är han! Jag är dock lika trött ändå så får bli en tidig kväll..

Kommentarer

  1. Enna

    Kan hålla med dig,jag hade nog inte klarat av att vara vegan. Men vegetarian är absolut någonting jag hade gjort. Eller att tex att kött två gånger i veckan och sen äta vegetariskt resten ut av vecakn. Speciellt när man ser vad de gör med djuren,så blir man direkt ledsen. Tänkte speciellt så eftersom jag själv har ett husdjur

  2. Emilia

    Hej! Har dina fransar trillat av sedan din vän gjorde dem under resan?
    Tycker du att de naturliga fransarna blev mycket förstörda under en lång tid efter att förlängningen trillat av?

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss