Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Dagens status

Hej fina vänner och god morgon!

Allt bra med er? Hoppas att ni har haft en fin start på helgen. Vi mår bra och igår kom jag faktiskt i säng strax innan midnatt. Vi har en dålig vana och är alltid uppe på tok för sent om nätterna. När Jason har somnat så vill vi så gärna ha lite vuxentid och dessutom så har F pluggat som en galning till högskoleprovet om kvällarna medan jag har bloggat. Så det har varit rätt fullt upp när mini väl gått och lagt sig. Bjuder på en dagens status och önskar er en toppen dag! Kram <3

– Idag ska F göra högskoleprovet och jag är riktigt nervös för hans skull. Hoppas verkligen att det ska gå bra för honom och om inte så har han ju en chans till på sig innan nästa höst. Han har varit så duktig och som sagt pluggat massor om kvällarna så han är mer än värd att klara det bra.

– Igår klickade jag hem lite nytt. Jag vill alltid boa och fixa inför hösten och vintern. Hemmet blir lite extra viktigt och jag vill trivas till 100%. Ut med det gamla och in med lite nytt! Vi har rensat ut allt och även gått igenom förrådet. Åkte sedan förbi second hand och lämnade av det vi inte vill ha kvar. Ska såklart visa er allt jag har köpt när det landat här hemma!

– Jag blev så sjukt snygg i håret igår. Jag har nog aldrig trivts så bra med mitt hår som jag gör just nu. Det är riktigt tjockt och långt + att alla kluvna toppar är ett minne blott. Ett inlägg med bilder och information kommer upp lite senare idag. Håll utkik!

– Idag händer inget speciellt. Vi får besök av två fina tjejer och ska bara hänga här hemma, mysa och eventuellt ta en sväng till äventyrslekparken vid oss. Blir skönt med en riktigt lugn dag.

– F ska ut med ett par vänner ikväll så jag och Jason ska försöka lägga oss relativt tidigt ikväll. Jag funderar på att somna redan när han ska göra det vid 19.00, Jag har en hel del sömn att ta igen just för att jag gärna är uppe för länge och sedan kliver upp tidigt ändå.

– Två olika maträtter cirkulerar i mitt huvud just nu. Jag vill tillaga sesampanerad halloumi och även vegetarisk moussaka. Jag har fastnat för dessa rätter efter att ha läst om dom i en mattidning och nu måste jag bara prova här hemma. Ska göra det till veckan har jag bestämt. Om det blir bra så kan jag dela recept såklart!

14885864_10210940444848447_11456714_n

Igår hjälpte jag Tove att städa ur heeela köket! Hon är precis som jag och viill fixa till och ordna fint inför hösten. Ibland är det skönt att bara rensa ur och städa ordentligt i alla lådor osv. Lånade bilden från hennes snapchat då jag inte fotade något själv igår, haha =)

Kommentarer

  1. Elsa

    Hej Gabriella! Jag gjorde provet i samma skrivsal som F och när jag nu läste på din blogg att han eventuellt kommer göra det igen så måste jag bara få ge honom ett tips om en förberedande kurs som jag gick inför detta prov. Det var vuxenskolan i stan som höll i den och det var ett antal kurstilfällen där man fick material, tips, genomgångar etc. Starkt tips för att fräscha upp minnet, jag hjälptes jättemycket av det! Hoppas allt är bra med er och att det gick bra för honom, kram!

  2. Amanda

    Vad spännande med högskoleprovet, hoppas det gick bra för honom! 🙂 Har han något målresultat? Ett tips är att plugga med hpguiden.se , kostar men är riktigt bra och värt det om man kan lägga ner tid och är seriös/vill höja sig mycket 🙂 Jag skrev också idag, mitt mål är 1.6-2.0, att komma in på läkarlinjen! 🙂

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, vi håller tummarna <3 ingen aning faktiskt men han behöver typ 1,2 för att komma in på det han vill. KRAM och stort lycka till! Håller tummarna för dig <3 <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish