Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

+/- med vår resa

Hej fina!

Nu sitter vi på Arlanda i Stockholm och är SÅ slitna. Jag har inte tvättat håret sedan jag var hos frisören dagen innan vi åkte.. Mysigt, haha. Längtar efter en lång och varm dusch. Imorgon ska vi ha en riktig hemmadag iallafall! Tvätta kläder, tanka, tvätta bilen, storhandla, hämta ut paket.. Bara vara och mysa i soffan! Försöka återgå till Jasons normala sovrutiner och sådär. Tänkte dela med mig av lite +/- med denna resa. Vi ser fram emot massor med fler resor ihop som familj och näst ut står Gran Canaria men vi vill också besöka Grekland, Italien (har inte bestämt exakt ställe än) och Barcelona snart. Förhoppningsvis redan nästa år.

+ Jason har varit så himla lugn! Så himla skönt för oss föräldrar. Trodde att han skulle bli rastlös snabbt i vagnen men han har sovit sig igenom större delen av dagarna och varit på så otroligt bra humör under all vaken tid. Vi är så glada för det! Underlättade enormt.

– Alla pälsbutiker gör att det knyter sig i min mage. Har aldrig fått se så mycket päls förr som vi gjorde i Paris. Det gör att jag vill bli mer medveten i mina egna köp. Jag köper ju saker i skinn och med fjädrar i ibland men det känns inte alls bra. Måste tänka om lite.

–  Det blev nästan ingen shopping alls då det mest var märkesgrejer i butikerna. Jag är inte så intresserad av just märkeskläder till mig själv och valde därför att inte handa. Blev lite små inköp här och där men jag trodde ärligt talat att jag skulle gilla utbudet mer än vad jag faktiskt gjorde.

+ Alla goda matställen vi har fått testa på! Det är så spännande att få komma utanför Sverige och prova annan mat än vad vi har här hemma. Kan räcka med att fruktsalladen är lite annorlunda skuren och serverad för att det ska kännas roligt. Jag får massor med inspiration i matväg av att äta utomlands.

+ Jag och F som har haft en rätt jobbig period i vårt förhållande (det tackar vi sömnlösa nätter för) har varit så töntigt kära så att det inte är klokt. Det är så många som håller hand och pussas i Paris så man kan inte låta bli att ”hänga med” i den stämningen, haha. Så tack Paris för att du gjorde oss till tonåringar på nytt =)

-/+ Vi har varit duktiga på att videoblogga men vi har också insett att vi måste investera i en ny videoblogg-kamera (därav minuset, hehe). Ännu en utgift men en värd sådant! Har kikat på Canons Legria Mini då jag vet att många som håller på med youtube har en sådan. Vet ni var man kan köpa en vit i så fall och är en bra!? =) Berätta gärna om ni har erfarenhet.

+ Ressuget är större än någonsin och man får en sådan kick av att besöka ett nytt ställe. Man blir också varm i kläderna och trygg i nya miljöer. Det är otroligt utvecklande att vara på en ny plats.

+ Vi har promenerat SÅ mycket och det har varit härligt. Ska fortsätta träna och hålla igång mycket när vi kommer hem. Har gått strax över 2 mil om dagen och det är mycket tycker jag.

– Det var fruktansvärt att se alla människor som inte hade ett hem. Dom satt vid vägkanten och det var många barn i Jasons ålder som också var i den sitsen. Gjorde ont i mitt mammahjärta. Det är hemskt att se så maktlösa föräldrar och barn som sitter och fryser överallt.

– Vi vaknade varje morgon och var galet täppta i näsan. Förstår fortfarande inte varför! Tror nog som jag skrivit förr att det är alla avgaser och den dåliga luften men vet ju inte säkert. Otrevligt var det iallafall.

– Måste faktiskt göra en egen punkt för alla goda crepes man kan köpa överallt. SÅ SÅ gott. Älskar pannkakor med nutella, grädde och jordgubbar så detta var ju perfekt för mig. Och så lätt att köpa på varenda väg typ. Mums!

Hotellet var över alla förväntningar! Minibaren var gratis och fylldes på varje dag, frukosten var god och allt var fräscht. 8000:- betalade vi för dessa dagar och då ingick frukosten. Är så himla nöjd! Trodde att det skulle vara mycket lägre standard än vad det faktiskt var.

– Det var kul att se Notre Dame, Eiffeltornet och alla andra mäktiga byggnader. Verkligen en upplevelse!

15218744_10211237273948989_937561101_n15226365_10211237273988990_656013382_n

Kommentarer

  1. Patricia

    Åh vad fin du är i håret!! <3 Och välkomna hem till rena Sverige 🙂 Hade samma tankar som dig om smuts och avgaser när jag var där för 16 år sedan..Men kulturen är det inget fel på 🙂

  2. Susanne

    Hej ungdommar😅som en lite äldre kvinna, mamma, mormor, farmor och fru kan jag hålla med om att det finns slitningar i varje förhållande flera ggr om tyvärr. Det kan handla om städ, sömn ja allt. Men något jag tänkt på är att ni är ihop mycket eller är det bara något som det ser ut som? Det är oxå något som kan vara slitsamt. Men livet och förhållanden är en prövning genom hela livet och ger man sig tusan så går det mesta. Lycka till er båda❤

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för att du delade med dig fina du <3 Nejdå, i vårt fall så är det faktiskt inte så. Vi har ju umgåtts i princip dygnet runt sedan sex år tillbaka och är vana vid det 🙂 det är mest sömnbristen som gjort att tålamodet inte riktigt finns där. Stor kram fina du och tusen tack <3

  3. Lisa

    Hej! Vilken mysig blogg du har! Du skriver att det har varit lite dåligt med sömn, kan du inte berätta lite mer? Har själv en liten tjej på åtta månader som vaknar stup i kvarten på nätterna o bara käkar. Har så många ggr tänkt på er lille kille som har sovit hela nätterna.. har det ändrat sig? /Lisa

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej, tusen tack!! <3 Vi har fått sova hela nätter från dag ett men på senaste tiden så har Jasons tänder spökat lite och han har haft ont och svårt att sova. Han har också haft en period där han vaknat varje natt för att vara vaken i några timmar och busa.. KRAM KRAM <3

  4. Annica

    Vad härligt det låter med eran resa 😍 Jag kommer ihåg när jag var i budapest med två vänner och vi var också ute på promenad och man såg många hemlösa människor och det var så hemskt att se. Gav lite pengar till några men man vill så mycket mer. Men en morgon när vi skulle köpa kaffe och gick på gatorna så ser vi en man som ligger ner och några människor står ovan och försöker putta på honom lite men insåg snabbt att han hade dött 😥 Fy det var så hemskt att se. 💔

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Jaa, det var underbart! 😀 fruktansvärt 🙁 får ont i magen av att läsa det där.. Vilka kontraster det finns i livet.. Det är orättvist. KRAM <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det heter Lorette opera tror jag 🙂 <3 det låg helt okej men en bit att gå till det mesta. Dock inget som störde oss, kram

  5. Sara

    Omg va snygg din jacka är! Kan du inte snälla berätta var den är köpt eller göra ett inlägg med snygga vintgerkappor??
    Älskar din blogg 🙂

  6. Linn

    Hej!
    Ser ut som ni haft det mysigt! 😊 Vi ska också till Paris nästa vår, så tänkte fråga vad hotellet hette?
    Alltid skönt att komma hem, hoppas sista biten går bra 😀

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish