Gabriella Joss Gabriella Joss
YOUTUBE

VLOGG

https://www.youtube.com/watch?v=Fg00xkyxmK4&feature=youtu.be

Kommentarer

  1. Amanda

    Hej tack för en fin blogg! När jag kollade på din vlogg när ni var och handlade kunde jag inte låta bli att reklektera över hur Fjodor tyckte allt va så fint och härligt över att handla. Är han sån eller gör han sig till bara för att ni filmar? Eller vill ni bara uppnå perfektion? Högst ovanligt att storhandling ser ut så, raka motsatsen hos dem allra flesta skulle jag gissa!
    Kram

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack för fina ord! Haha, alltså Fjodor är ALLTID sådär! Eller ja, han är ju såklart sur och ledsen ibland med men när han är på bra humör så är han sådär positiv och glad jämt. Han älskar att gå i butiker med mig och sånt med, hehe. Försöker inte uppnå perfektion 😉 vi bråkar och har det jobbigt då och då med. Och det skriver jag även öppet här på bloggen. Kramar!

  2. Isabelle

    Men alltså nej… varför ska alla ha åsikter om allt. Amning är privat och olika för alla mamma-barn par. Och vaddå dags att börja med välling? Vad är det som säger att barn ska dricka välling och att det är rätt. Jag har valt att inte ge min dotter välling men likväl respekterar de som gör.

  3. Anna

    Håller helt med dig! Inte kan man skämma bort barn med närhet?! Hur många 15-åringar sover hos föräldrarna? Nä det löser sig smidigt när barnet är moget för egen säng/rum. Tycker du resonerar mycket klokt och moget, och gör det som känns rätt i mammahjärtat. Det märks att Jason är väldigt älskad av sina två fina föräldrar.

  4. Jenny Persson - 20 år och mamma

    Hej fina Gabriella! Vill bara säga att det är så himla kul att följa er vardag i videoformat med. Du har blivit så duktig på att redigera med! =) Jag ville bara ställa en liten spontan fråga. Visst har Fjodor gjort/pluggat till högskoleprovet? Vet du på vilket sätt han har pluggat och om han eventuellt har några tips? Jag ska själv göra provet i vår, hehe. KRAM!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men tusen tack!! 🙂 jaa, det har han! Vi köpte en bok som ska vara förberedande (googla på bok inför högskoleprovet) och sedan pluggade han massor i den + gjorde gamla prov som han hittade på nätet 🙂 Stor kram och lycka till!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish