Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Nya kuddar och gröna växter

Att ett gäng soffkuddar kan göra så stor skillnad är galet tycker jag! SÅ nöjd med dessa nya som vi har köpt på H&M =) Och så har vi köpt lite nya murgrönor till fönstret i vardagsrummet med.

15280983_10211273044003218_1408157361_n 15281146_10211273043883215_2100070270_n 15227867_10211273044363227_240171877_n

Vad tycker ni!? Tre av kuddarna har vi ju haft sedan innan och dom tycker jag fortfarande om så dom får stanna i soffan =)

Kommentarer

  1. Sara

    Vill bara titta in och säga att jag älskar era vloggar! Det känns verkligen som man lär känna er båda (och Jason förstås till viss del) och jag kan inte säga nog med gånger hur bjussiga och gulliga jag tycker ni är som delar med er så friskt av er vardag. Ni verkar verkligen haft det så himla mysigt i Paris!
    Jag har köpt en resa till London i julklapp till min kille. Vi åker i Maj med vår son (lika gammal som Jason) och mina föräldrar. Ska bli sååå mysigt! Kommer vara i v31 då. Hoppas jag inte svullnat så mycket än… Stor kram och kärlek från mig! <3

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men alltså tack!! Blir så glad <3 och sååå roligt! Låter underbart ju! 🙂 Stor kram tillbaka!<3 och grattis!

  2. Lisa

    Det blev ju jättefint 🙂
    Jag tycker det är fint med plädar och kuddar i soffor, det blir så mysigt och ombonat..
    Fast hela eran lägenhet är jättefint inredd tycker jag.

  3. Evelina

    Hej Gabriella. Vill börja med att säga att din inredning med kuddarna är jätte fin. Sen tänkte jag fråga om du kanske kan skriva eller lyfta en sak på din blogg?
    Jag har haft två tuffa dagar för ca en vecka sen då jag blev så ledsen för jag fick en så taskig kommentar. Vi var hos några släktingar till min man vi var där med vår lilla familj vi två och våra två barn. Jag är mamma ledig just nu då vi fick vår dotter i september i år. Men hur som haver under kvällen så blev jag jätte trött för jag hade varit uppe med lillan då hon haft ont i magen. Och då hon somnade där i vagnen utan problem så sa jag till min man att jag var trött. Och då får jag kommentaren av en av släktingarna ” Hur kan du vara trött? du är ju bara hemma på dagarna” Jag blev så chockad att jag inte svarade o min man visste inte heller vad han skulle säga. Jag blev jätte ledsen men o kände att de var orättvist sagt. För ja jag är hemma med barnen men jag är ju inte bara hemma. Jag har ett hushåll som ska skötas med tvätt stöd o framförallt ta hand om barnen. Blev så ledsen o tänkte att jag skulle dela med mig till dig för jag är säker på att de är fler som kan känna igen sig. Tack för en fin blogg KRAM

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Tack snälla! 🙂 <3 NEJ MEN VA!? Så fruktansvärt att säga så.. 🙁 Ska helt klart lyfta ämnet nu framöver. Förstår att du känner dig kränkt. Ligger INGEN sanning i dom orden. Man jobbar SÅ mycket när man är hemma med barn.. Mer än på ett jobb. KRAM <3 och ta inte åt dig!! Lova det!! <3

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish