Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Startar dagen med en liten tävling

Inlägget är i samarbete med Dermoshop.

Jag har fått äran att presentera lucka nummer två i LOPPI:s helt fantastiska julklappsjakt. Här kommer det att tävlas ut fina priser varje dag! Hur bra!? Första luckan stod Jessica Lagergren för och den tävlingen fanns tillgänglig igår. Idag är det dags för en ny tävling och ett nytt pris och i denna lucka kan du vinna ALLA produkter på bilden nedan från Dermoshop. Hur bra!? Verkligen ett riktigt bra pris om du frågar mig. Hade mer än gärna fått hem alla dessa grejer. Produkterna har ett värde av 1330:- och du kan läsa mer om dom här. 

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är kort och gott att motivera i kommentarsfältet VARFÖR du vill vinna. Vinnaren kommer att bli kontaktad inom kort.  Lycka till!! <3

nature2

Lucka nummer tre kommer du att finna hos mina härliga bloggkollegor Herr och Fru Lagergren! Så kika in på deras blogg imorgon för att se nästa tävling och delta där. =)

Kommentarer

 1. Engla-Maja

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta kittet då jag är i stort behov av bra produkter som kan få min hy fin och att må bra, det behöver den verkligen. Jag är student och känner därför inte att jag har råd att lägga pengar på sådana här produkter så därför skulle det vara så kul och bra om jag vann! Massa kramar till dig och din fina familj <3

 2. Magda

  Denna julklapp skulle vara en dröm att få ge bort till min kära mamma som ständigt har varit närvarande, hjälpsam och givit mig och mina 7 andra syskon kärlek och pepp till allt vad livet har att erbjuda. Hon har ägnat halva sitt liv åt att vara hemma och ta hand om oss barn då vi är en stor barnaskara. För cirka 2 år sedan fick hon bröstcancer som hon tack och lov har kunnat bota, men som fortfarande är slitsam på kroppen efter biverkningar av strålningar och operationer. Nu tycker jag det är dags för henne att skämma bort sig själv och då skulle detta ”set” av produkter-vara perfekt för henne 🙂

 3. Veronika Browall

  Skulle vilja vinna detta till min älskade mamma. Snälla, rara, älskade mamma. Så mycket hon gör för familjen som ingen tänker på eller ger uppskattning för, Men ändå står hon där med sitt leende – dag ut och dag in. Skulle vilja ge henne allt hon pekar på och allt hon någonsin drömt om. Men 17 år och studiebidrag räcker tyvärr inte så långt. Men detta i julklapp, det förtjänar hon verkligen. <3

 4. Linda Feldt

  Att vinna detta skulle vara en sådan lyx och innebära mycket härlig spafix, ett stort paket att lägga under granen, som är till mamma och inte till barnen. Superlyx till mig som skulle bli en såååå glad tjej 🙂

 5. Tatiana

  För att jag börjat en inre resa till att bli mer positiv och konstruktiv i mitt sätt att leva. Bli en bättre vän, bättre flickvän, bättre mamma. Inte vara så rädd för saker som jag brukar vara. Säga mer ja än nej. Det skulle vara härligt att få påverka positivt även det yttre, speciellt nu under det torra vinterhalvåret.

 6. Frida

  Jag skulle vilja vinna det här hudvårdskittet eftersom jag får så mycket problem med min hy den här årstiden. Blir liksom både torr och fet i ansiktet på samma gång, en riktig obalans som dessutom leder till finnar. Har också känslig hy och får lätt eksem av för starka produkter. Har ännu inte hittat den rätta hudvårdsserien för mig, hoppas att denna hade kunnat passa mig så min hud återfår sin balans igen! 🌸

 7. Ebba

  Vet inte om jag kommenterar på helt fel ställe nu, men men… Det vore GULD att vinna detta då min hy är katastrof just nu pga stress och ångest och allt som hör därtill. Jag har två veckor kvar i skolan (pluggar till massageterapeut), tre tentor på dessa två veckor, samt att jag ska flytta 60 mil från alla jag känner dagen efter jag slutat utbildningen. NERVÖST! Men jätteroligt. Dock går ju alla pengar åt till flytten och ja, man får inte direkt mycket pengar som student!

  Skulle också säga att jag är totalkär i din blogg. Så himla inspirerande och bra!! Du är så grym, all kärlek till dig! Kram <3

 8. Julia

  Åh, jag är superdålig på att unna nig grejer, och nu när jag har en bebis på väg så har vi spenderat mycket pengar på det (såklart). Skulle verkligen bli glad om jag vann detta 😄❤️

 9. Hannele

  Jag skulle vilja vinna för jag har problem med torr hud på vintern och dom produkterna jag har nu funkar inte så där super bra och jag vet inte längre vart jag ska leta mer tills nu..

  Har hört/läst att dom här är bra för hyn som mig och ja då skulle jag önska dessa till mig själv som en liten julklapp.

  Håller tummarna och tår!

 10. Viktoria

  Vi använder nästan bara ekologiska hud- och hårvårdsprodukter och har testat många märken, men inte Dermoshop! Skulle vara så kul att få prova dessa och en perfekt julklapp till mig och kanske någon till!

 11. Sara S

  Wow vilken vinst! Som den skönhet- och hudvårdsnörd jag är väckte dessa produkter genast ett ha-begär! Men även om det hade varit underbart att få testa alla dessa produkter själv känner jag att jag hellre skulle vilja vinna detta åt någon som behöver det mer. Personen jag tänker på är min älskade mamma som mött alldeles för många svåra motgångar genom livet. En av dessa är något av det jag avskyr allra mest – cancer. Hon har blivit drabbad flera gånger och har genomgått många tuffa behandlingar som gett alla möjliga biverkningar. Sedan en tid tillbaka går hon på hormonbehandling som bland annat medför att hon blir väldigt torr i hud och slemhinnor. Jag vill så gärna hjälpa henne på något sätt och något jag faktiskt kan göra är ju att försöka hitta produkter som kan få bukt på hennes hudproblem. Kollade in dermoshop.com och jag gillar verkligen att de är så måna om vad de väljer för ingredienser och förpackningar till deras produkter. Att Dermosil sätter människan och miljön i stort fokus ger en större trygghet, speciellt för oss som är extra rädda om våra kroppar och miljön. Det hade varit helt underbart att få överraska min mamma med alla dessa härliga ekologiska produkter och jag är helt övertygad om att hon hade blivit så glad! Håller alla tummar och tår!

 12. Teolinda

  Hej!
  Jag skulle bli väldigt glad om jag vann dessa härliga produkter från Demoskop. En perfekt klapp till mig själv då jag annars inte kostar på mig produkter/ prylar till mig själv i dessa jultider. (Har stor släkt som går före.)
  Jag har aldrig tidigare varit med och tävlat på sociala medier, en orsak till det är att oftast kräver tävlingar att man är medlem på sociala medier vilket jag inte är, så denna tävling passade mig som handen i hansken som man säger. Älskar bra produkter som har bra ingredienser samt är så naturliga och råa som möjligt.
  Tack Gabriella för en härlig blogg! kommer hit in dagligen och har följt dig sen du var gravid med din son. Roligt att ni delar med er så mycket av ert liv, ha de gott.
  Kram

 13. Jessica

  Jag skulle så gärna vinna ett paket från dermoshop för att få dela det med mina två systrar. Vi studerar alla på olika högskolor och jag är dessutom föräldraledig med min fina bebis, så ekonomin är inte den bästa.
  Vore så härligt att få en julklapp man kan dela med sig av 🙂 <3

 14. Cecce

  Gäller tävlingen fortfarande?
  Jag hade velat vinna för att testa på nya produkter och det hade vart hur roligt som helst med en sådan fin present ! Vem som helst blir glad av nya skönhetsprodukter!

 15. Anna L

  Pigga upp i vinterns tristess
  med produkter med finess
  genomtänkt kvalitet
  det bästa jag vet
  Ett kit med naturlig produkt
  som ger näring, skydd och fukt
  Med bra innehåll
  om man på sig själv och giftiga ämnen har koll

 16. Stephanie

  Hej 🙂
  Jag skulle vilja vinna dessa produkter för att jag nyligen har fått upp ögonen för det här med EKO och giftfria produkter. Både jag och min sambo är väldigt intresserad av detta och vi försöker byta ut allt giftigt i hemmet till något mer hälsosammare. Om jag får chansen att vinna dessa produkter hjälper det oss verkligen jätte mycket till en mer giftfri vardag 🙂
  Tack och kram / Stephanie 🙂
  Kram Stephanie 🙂

 17. Kristiina Söderström

  Hej!

  Att få vinna och unna sig detta vore årets bästa!
  Sliten, trött och allmänt grå är känslan som behöver piffas upp, fräschas till och vakna till lite.
  En perfekt julklapp till mig själv!
  God Jul!
  Med vänlig hälsning
  Kristiina

 18. Josefin Blomdahl

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna då jag testat ansiktstvätten ifrån dermosil via Loppi och det är bland det bästa jag haft! Är väldigt nyfiken på deras andra produkter och kan tänka mig att resultat blir ännu bättre genom att använda allt tillsammans. I år blir klapparna få och jag hade blivit så glad ifall även jag skulle få mig en välbehövd julklapp. Min hy skulle verkligen behöva detta ”första hjälpen” kit mot oren hy, mina porer hade blivit så glad utav det och rensats!

 19. Louise

  Men hy är fullständigt kaos just nu. Full med knottror & små finnar. Så skulle verkligen behöva få bukt på min hy. Kanske dessa skulle hjälpa? 🙂

 20. Solin

  Jag vill vinna för att jag vill prova deras produkter har aldrig gjort det tidigare. Skulle vara jätte kul om jag vann. Det är ju kul med nya grejer 🙂 ! <3 kram

 21. Nina

  Detta är drömvinsten för mig! Jag har sen en tid tillbaka försökt köpa produkter innehållandes naturliga råvaror, Jag vill använda produkter som både är bra för mig och för miljön. Jag skulle behöva ta hand om min kropp mer, en trött och stressad trebarnsmamma. Därför vill jag vinna detta finfina pris.

 22. Magsie

  Åh. Ett nytt ekologiskt märke. Min trötta och torra hud skriker efter dessa! Tycker jag är värd detta kit då jag inte fått sova på 14månader. Är det inte lillen som väcker mig så är det storkillen.. Ge mig styrka. Sen fyller jag 35 !! nästa helg och då flyttar vi så blir inget firande heller 😁 hoppas på tur 🙏

 23. Ann ersson

  Vilke drömvinst! Min kräsna kropp kräver extra omsorg och pyssel. Vissa produkter fungerar inte alls. Men Dermoshop är ett säkert kort! En vinnare 🙂

 24. Monica

  Som ensamstående mamma till två små barn är man väldigt glad om man får lov att duscha. Helst mer än en gång per vecka. Det är väldigt mysigt att amma. Underbart! Men det skulle vara skönt om min hud fick tillbaka lite av allt som sugs ut ur min kropp. Känner mig som en uttorkad skinnjacka.

 25. Jenny Tellemar

  Skulle mer än gärna vinna dessa underbara produkter som är de absolut bästa för hela familjen oavsett ålder då de är naturliga och perfekta för oss med känslig hud!

 26. Elina

  Det är ett märke jag alltid velat prova, min hud skulle dessutom verkligen uppskatta ett lite bättre då jag oftast får utslag av billigare märken som inte hjälper…

 27. Josefin Andersson

  För det första vill jag bara säga att jag älskar din blogg❤️
  Vill jätte gärna vinna för vill testa lite nya produkter inte hittat några som passar mig alls. Dessa verkar så bra.
  Kram

 28. Hanna Häggman

  Det här låter verkligen som något för mig. Jag har rosacea och brukar medicineras mot mina inflammationer och utslag sjukdomen för med sig, men i och med att jag varit gravid och därefter ammat så har jag inte fått/velat/vågat ta mina mediciner och därmed mår min hy inte alls särskilt bra. Efter att ha läst om dessa produkter känns det nästan för bra för att vara sant, naturligt innehåll, ekologiskt och inte en massa krusiduller i 👌🏼 med andra ord bara sånt min hy mår bra av.

 29. Emma

  Jag skulle verkligen vilja vinna åt min mamma som alltid ställer upp för oss och tänker alltid på andra. Skulle vara kul att överraska med detta.

 30. Nellie

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge detta till min mamma som trots att hon jobbar hela tiden knappt har råd med någonting till sig själv och jag vet att hon hade blivit sååå glad över detta!

 31. Nellie

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge detta till min mamma som trots att hon jobbar hela tiden knappt har råd med någonting till sig själv och jag vet att hon hade blivit sååå glad över detta

 32. Jennifer B

  Alltså, på sommaren = flottig hud. På vintern =torr hud. Detta skulle hjälpa mig nå så otroligt! Jobbar i butik och känns oberoende av säsong riktigt tråkigt att ha ångest för huden (speciellt i ansiktet). Hoppas vinna för lite sinnesro!

 33. Sofia

  Vill börja med att tacka för en underbar blogg! ❤️

  Jag önskar jag vinner dessa produkter eftersom ända sedan jag slutade men p-piller har min hy varit rent från h*lvetet.. Inte bara i ansiktet utom på hela kroppen och inget jag hittills prövat har hjälpt mig få bort aknen.! 😩 Det blir inte direkt heller bättre av att vädret blir allt kallare och blåsigare, dey resulterar i torr och irriterad hud som spricker sönder och ett väldigt ledset psyke. Hoppas därför verkligen jag vinner så jag får chansen att pröva på några nya produkter! Kram!

 34. Mikaela Wahlqvist

  Jag hade så gärna velat vinna detta kitet för att jag nyss har blivit mamma och behöver verkligen ta hand om min kropp efter en väldigt jobbig graviditet med otroligt mycket acne och kräkningar! Hade varit så lyxigt att få vinna allt detta då man som nybliven mamma lägger all sin tid och pengar på sin älskade lilla plutt. Hoppas så🌟

 35. Emilia

  Hej Gabriella!
  Tack för en fin blogg.
  Jag skulle verkligen bli jätte jätteglad om jag vann.
  Skulle verkligen behöva fylla på badrumsskåpet som ekar tomt.
  Är ensam med mina två barn och lägger dom kr som blir över på saker som mina barn behöver och det blir väldigt sällan som jag ger mig själv något.
  Skullegärna vilja ta hand om min hy ordentligt, just nu använder jag mig av tvål som ansiktsrengöring,vilket inte är det bästa direkt.
  Så ja, jag skulle verkligen blir superglad om jag vann.
  Håller tummar och tår och hoppas på det bästa

 36. Emilia

  Hej Gabriella!
  Tack för en fin blogg.
  Jag skulle verkligen bli jätte jätteglad om jag vann.
  Skulle verkligen behöva fylla på badrumsskåpet som ekar tomt.
  Är ensam med mina två barn och lägger dom kr som blir över på saker som mina barn behöver och det blir väldigt sällan som jag ger mig själv något.
  Skullegärna vilja ta hand om min hy ordentligt, just nu använder jag mig av tvål som ansiktsrengöring,vilket inte är det bästa direkt.
  Så ja, jag skulle verkligen blir superglad om jag vann.
  Håller tummar och tår och hoppas på det bästa ☺

 37. Olivia Ståhl Gustavsson

  Det hade blivit ett par fina julklappar av den vinsten. Då min man har en väldigt stor famlilj att köpa klappar åt. Och våra prngar måste även räcka till barngrejer då vi får en liten snart.

 38. Therese Jansson

  När man precis fått tvillingar finns inte mycket tid över till att gå på spa och ta hand om sig själv. Jag får helt enkelt ha hemmaspa! Vore ett perfekt avbrott i vardagen och dessa produkter skulle passa mig bra!

 39. Petra

  Hej! Älskar att kika in här om dagarna för tips och inspiration 😃
  Jag skulle vilja vinna för att det skulle kännas lyxigt att inte ha skönhetsprodukter från ica för en gångs skull. Jag tycker att jag är värd det eftersom jag har skyndat mig och faktiskt lyckats blivit färdig som USKA under hösten eftersom jag ville ha det klart innan jag får mitt första barn i år. Och en fast heltidstjänst på det, det är inte ofta man känner att man vill ”skryta” men just detta är jag riktigt glad över och ett mål jag haft innan jag skaffar barn. Därför vore det lyxigt attt få hem dessa produkter eftersom sånt inte riktigt är prio i vår ekonomi nu 😊

 40. Linnea H

  Min hud har blivit så grå och känns så dyster,
  önskar att jag kunde tillföra lite lyster,
  därför vill jag Dermoshops produkter få prova på,
  så jag kan känna mig fin från topp till tå.

 41. Åsa Holmkvist

  Tomten har inte fattat vad jag vill ha !
  Allt du lockar med är ju så bra !
  Parfymen och glittret får i toalettskåpet stå,
  det är detta jag vill sätta på !

 42. Helen

  För några veckor sedan undersökte jag vad min hudkräm innehöll. Den hade ca 36 ingredienser. Av dessa 36 så är 10 st med på listan över allergiframkallande ämnen. Och på burken stod det ”allergitestat” ? NEJ TACK aldrig mera. Nu ser jag över allt jag har i badrummet och rengöring och byter ut till mera ekologiska produkter. Detta startkit hade varit toppen!

 43. Maria

  Hej! Det vore så guld värt med en ordentlig hudvårdsserie då jag har torr hud så den nästa flagar så här års trots användning av krämer med mera. Håller tummar och tår och hoppas på vinst. Mvh /Maria

 44. Emma

  Jag vill vinna eftersom jag inte vet vad jag ska ge till min mormor i julklapp och hon gillar naturliga grejor och sånt så det här skulle vara perkekt! har inte så mycket pengar heller (är bara 14) så det vore ju praktiskt att inte behöva betala, haha. Kram <3

 45. Elinsoley

  Åh vilken bra gåva! Jag hade verkligen velat vinna detta! Får två jular sedan insjuknade jag i en mag och tarmsjukdom. Ingen läkare hittar felet men det påverkar hela min vardag och jag har nu behövt vara sjukskriven i ett år då jag varken kan studera eller jobba pga mina problem. Min sjukdom håller mig hemma iprincip hela tiden då jag måste ha en toalett nära till hands, hela tiden! Den enda tiden jag mår bra är när jag får ta ett varmt bad (väldigt skönt för magen!), så det hade känts väldigt lyxigt att använda dessa produkter och pyssla om mig själv lite!

 46. Therese

  Hej,
  Åh som jag behöver denna vinst! Vår lilla tös håller mig vaken dygnet runt så påsarna hänger nedanför knäna i princip. 😉 Fyller dessutom 30 på jul och har en mindre kris haha. Känner mig allt annat än redo och fräsch.. Så lite mirakeljox, glädje och tur vore jag så oerhört tacksam för <3

 47. Fanny

  Jag skulle gärna vilja vinna detta för att kunna ge min mamma i julklapp. Detta är precis vad hon behöver. Hon fick tidigare iår reda på att hon har en obotlig/kronisk lungsjukdom, och hon är världens bästa mamma.
  Tyvärr studerar jag och har inte råd med en sådan här dyr och fin julklapp. Kram

 48. Charlotte

  Efter en lång höst vore det underbart att få sova bort min glåmiga kropp med dessa härliga produkter. Att de är ekologiska är ju bara ett stort plus!

 49. Helena i Uppsala

  Wow!
  Jag skulle dela med mig till många: mamma, svägerska med syster, brorsdotter och hennes kusin och kanske mammas medtanter på demensboendet och dess personal. Vilken gåvofest det skulle bli!

 50. Emma

  Både jag & min dotter har väldigt känslig hy och speciellt nu på vinter blir huden extra torr och irriterad. Jag tycker det är svårt att hitta bra produkter som funkar och som är prisvärda & skulle därför bli så glad att få prova dessa fina produkter! Hoppas på vinst!

 51. Emma

  Både jag & min dotter har väldigt känslig hy och speciellt nu på vinter blir huden extra torr och irriterad. Jag tycker det är svårt att hitta bra produkter som funkar och som är prisvärda & skulle därför bli så glad att få prova dessa fina produkter! Hoppas på vinst! ✊

 52. felicia

  Jag vill vinna för att lyxa till det för mig själv, men även ge bort några gåvor till mina nära och kära. Jag älskar att ge bort gåvor spontant, det är lite roligare än exempelvis julklappar =)

 53. Annika

  Jag skulle bli överlycklig om jag fick skämma bort hela familjen med dessa fina naturnära, organiska produkter! Ögonkrämer skulle dock tillfalla bara mig😉, Vilken lyx att få fylla badrummet med dessa härliga naturliga produkter💝

  ❤️stolt mor till 3 busfrön

 54. Malin

  Hej!

  Jag inte bara vill vinna! jag behöver vinna för jag kan lätt kora min hy till den här vinterns blekaste, fetaste men ändå på sina ställen torraste hy. Har mitt i dessa småbarnsår helt tappat greppet om att ta hand om mitt ansikte och kropp vad gäller rengöring och omhändertagande. Just nu misshandlar jag min ny med tvål och vatten varje kväll trots att jag vet att det bara torkar ut ännu mer. Så jag är i stort behov av en massa bra, härliga hurvårdsprodukter. Om jag vinner kan jag lova att mitt nyårslöfte nr 1 ska vara att ta hand om mig själv mer och se till att mitt ansikte få den kärlek och ompysslad som det förtjänar.

  Tack!!

 55. Silvia Bussman

  Jag vill vinna dermoshop paketet därför att jag har så ont om tid för mig själv. Sköter om vår 1 åriga dotter och har andra barnet på väg (gravid v. 19). Jag känner att jag inte har tid för mig själv och detta skulle pigga upp vardagen.

 56. Jenney

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna de här produkterna för att jag har otroliga problem med min hy. Jag blev gravid för exakt 1 år sedan (jag är 26 år gammal), men vi valde att göra abort för att det inte riktigt passade oss just då. Jag valde därefter att sätta in en kopparspiral för att undvika en ny graviditet, men det har i stället lett till att jag har otroliga problem med min hy. Jag har gått från att ha en relativt problemfri hy, till att ha enorma problem med den. Jag har provat i princip allt, men ingenting verkar fungera. Spiralen är hormonfri, men som sista utväg så tog vi ut den, men dessvärre så kvarstår problemen. Det värsta är att ingen verkar veta varför. Det är liksom inte ”finnar”, utan mer som bölder som gör ont och svider. Även hårbotten blir drabbad. Allt detta kom från en oplanerad graviditet, som gjorde otroligt ont att genomföra, men som fortfarande ärrar mig än i dag. Eftersom produkterna är naturliga, då jag är känslig mot vissa ämnen, så kanske dessa hade fungerat bättre än de jag har provat hittills.

  Håller alla tummar och tår! Kramar!

 57. Sarah W

  jag är en tjej som aldrig har haft problem med hyn nu på äldre år (är 24år) men nu så har jag fått super stora problem, näst in till acne.
  Jag har testat super många produkter för att hyn ska bli bättre men som många vet så blir det dyrt i längden och denna månad i juletid lägger jag självklart ner min kropp och själ i presenter och tid till mina familjer istället.
  Om jag skulle få denna möjlighet att vinna dessa produkter som eventuellt kan hjälpa min hy skulle även jag få en julklapp utav mig själv/ er i år.
  Ha en mysig fortsättning och slutet av första advent.
  Älskar din blogg och instgram – fortsätt va den underbara kvinna/mamma/bästavän/fru du utstrålar. Du inspirerar mig att va en bättre flickvän varje dag. // Sarah

 58. Frida

  En julklapp till mig själv vore inte så dumt med bra produkter som kommer göra mig glad i både kropp och själ i vinterns kyla och mörker. Unnar mig alldeles för sällan bra produkter som student.

 59. Sandra Rohlin

  Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna de här produkterna! Jag har mycket problem med torr hy på hela kroppen och i hårbotten och har svårt att hitta produkter som fungerar och hjälper mig. När jag läste om produkterna fastnade jag för att de innehåller naturliga råvaror, vilket känns bra både för huden och miljön. Håller tummarna!

 60. Jessica Johansson

  Vill så gärna vinna detta! Älskar att få pröva och testa nya produkter och speciellt skönhetsprodukter. Speciellt då jag inte hört om dermoshops produkter och aldrig testat.

 61. 21årig 2barnsnamma

  Hej, ensamstående 2barnsmamma med väldigt ansträngd ekonomi som skulle bli glad över att vinna. Jag har väldigt svårt att lägga pengar på saker Jag tycker om, då ekonomin är anstängd och jag prioriterar barnen som kommer i första hand.

 62. Jasmine Lillerskog

  Åh det hade passat perfekt till min helt utmattade kropp! Är gravid med mitt andra barn och sjukskriven på grund av att jag inte får behålla någon mat, foglossningar m.m. Håret faller av och folk säger att jag ser döende ut (inte vad jag hade förväntat mig). Att få ta hand om mig själv lite är precis vad jag behöver och kanske till och med jag kan få lite av den där gravidglansen som man hör så mycket om 😉

 63. Pernilla

  Å vad glad jag blev när jag såg/läste detta inlägg. Något som jag verkligen brinner för just nu är ekologiskt. Att som är så naturligt för mig och mina barn. Jag är just nu jakt på de bästa produkterna för mig och testar just nu en serie som är ekologisk. Men, tyvärr har min hy reagerat fruktansvärt dåligt på dom. Känns så så tråkigt. Att hålla på testa nytt är såklart dyrt också. Skulle bli så glad över vinst!!!!!!

 64. Sara Skalberg

  Vill gärna överraska min dotter som har varit så fantastiskt duktig under första delen av 7:an. Hon behöver lite flärd och lyx efter allt pluggande!

 65. sanna

  Hej! Åh jag skulle bli så glad av att vinna detta. Har precis fått mitt första barn nu i september och efter en tuff graviditet och förlossning skulle detta vara så himla bra. Jag har känslig hy och blir väldigt torr på vintern.

  Förövrigt älskar jag verkligen din blogg!

  Kram

 66. Simone Hallberg

  Hej Gabriella! Vad roligt att du presenterar denna tävling och lucka för oss. LOPPI verkar vara ett supergulligt gäng!
  Jag skulle vilja vinna detta för jag skulle själv känna en stor lycka i de och de skulle ge mig en liten extra ”skjuts” nu när de är så mörkt ute. Jag har svårt med depressioner under denna årstid, vilket många har. Det skulle ge mig lite energi till att fortsätta kämpa 🙂 Kramar från Simone

 67. Malin

  Jag har testat massvis med produkter och lagt ner massvis med pengar på min hy… den påverkas jättemycket av klimatet här och blir liksom yttorr (speciellt på vintern). Jag tycker inte att något har funkat hittills. Jag skulle jättegärna vilja vinna det här kitet eftersom att det skulle ge mig en chans att få testa Dermoshops produkter – så att jag kan se om det funkar på mig utan att behöva lägga ut en massa pengar på själva testandet!

 68. Signe

  Efter att ha läst på lite grann verkar dessa vara grymma produkter! Jag har aldrig testat , eller ens dem, men att få vinna dessa skulle ju vara en dröm 😍😍

 69. Maria

  Eftersom både jag och min sambo är som två torra russin såhär på vintern så vore det toppen att få lite nya bra hudprodukter. Därför önskar jag att vi skulle få vinna så vi kan bli lena och fina nu till jul 😊

 70. Lisette Johansson

  Hittar aldrig några produkter som inte får min hud att klia, så hade vart kul att testa detta & se om detta hjälper!

 71. Heidi

  Hej. Jag vill vinna helt enkelt av ekonomiska orsaker och för att jag tycker jag förtjänar det. Jag är mammaledig med våra två barn (3 år och 1 år) och pappan har inte den bästa lönen. Vi får det att gå runt just och just men det finns inte i nuläget mycket pengar över till nöjen, oss själva (jag och pappan) för att inte tala om sparande. Dessa skulle göra mig så glad och en del skulle kunna bli julklappar (så slipper vi oroa oss för hur vi ska ha råd med det). Sen skulle det ju förstås också vara jätteskönt att få skämma bort sig själv med dessa produkter. Stora tjejen går inte på förskola så man kan säga att vardagen är lite utmanande då och då. 🙂 Men trots dåligt med pengar och en slitsam vardag stundvis skulle jag inte byta bort detta. Jag är så lycklig att få vara hemma med mina barn och det finns inget viktigare jag skulle kunna göra.

 72. Fredrika

  Åh! Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig köpt nåt sånt för mig själv. Det är en kostnad jag inte kan rättfärdiga, och är alltid rädd att köpa en produkt som sen inte fungerade för mig. Är mammaledig, och pengar finns det inte alltför mycket av. Men hår och hy är inte vad den en gång var innan graviditet och amning. Har knappt nåt hår kvar nu 🙁

  Jättekul att följa din blogg iallafall 🙂

 73. Karin Grandin

  Jag skulle vilja vinna allt detta då jag fick andra barnet nu så har jag inte unnat mig någonting det senaste året bara tagit hand och unnat mina prinsessor fina saker. Så skulle vara kul att få något till mig själv !

 74. Iza

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna detta paket till min mamma som har det svårt just nu, hon uppskattar eco produkter och är alltid på jakt efter naturliga tvålar/ skrubbs etc. Tyvärr är hon sjuk pensionär och inte alltid råd med det hon suktar efter! Jag skulle därför vilja skämma bort henne med något fantastiskt som dessa produkter som jag vet hon skulle uppskatta så mycket!
  Stor kram!

 75. Rebecka

  Jag har under flera år haft väldigt känslig hy. Har prövat minst tiotals olika produkter men inget hjälper och det är som att kasta dyra pengar i sjön.. nu det senaste har det varit väldigt mycket runt omkring mig med jobb, nära anhöriga som drabbats av hemska sjukdomar och jag har helt enkelt inte haft tid att ta hand om min hy vilket resulterat i att den är värre än någonsin och jag skäms nästan över att gå ut utan smink.. dessa produkter fastnade jag för när jag läste om dem och skulle bli sååå glad och tacksam om jag vann! 🙂

 76. Michelle Bäcklund

  Så kul!
  Dermosil har alltid gått hem hos mig, Använder någon av deras produkter varje dag så skulle vara helt ypperligt att vinna detta, skulle också dela med mig till min syster & mamma som också använder Dermosilprodukter 🙂 Kan även tillägga att jag har besökt Dermoshop flera gånger här i Korsnäs, Finland (där allt började) eftersom jag bor ganska nära 🙂
  Skulle vara superkul att vinna detta!

 77. Anna

  Hade jättegärna velat vinna! Är gravid i v. 36 och har haft en supertuff graviditet, Blev tvungen att sjukskriva mig redan från v.12 då jag hade så mycket sammandragningar och foglossning. Nu mot slutet är det bara ännu värre, åker fram och tillbaka till förlossningen hela tiden känns det som. Bebis mår bra och kommer förmodligen när som helst nu så hade varit superkul att vinna efter allt detta. Sjukskrivningen som har dragit ner på lönen har gjort att jag tyvärr inte har kunnat unna mig någonting under hela graviditeten.

 78. Ida Sandberg

  åh vilken rolig tävling! är SÅ gärna med!

  min mamma är världens osjälviska person, hon lägger all fokus hon har på sina barn, sitt jobb och alla andra i sin omgivning, men aldrig på sig själv! hon har otroligt svårt att stressa ner och unna sig något, hur värd hon än är det! 🙁 om jag skulle vinna dessa produkter så skulle jag överraska henne med en RIKTIG spakväll hemma hos mig, som inkluderar alla dessa produkter som hon sedan skulle få ta med sig hem. det är hon sååå värd! kram och tack för en bra tävling!

 79. Sanna

  Wow vilken tävling!

  Jag skulle såå gärna vilja vinna detta som en julklapp till mig själv! Har det tufft ekonomiskt denna månad och har precis fyllt år också! Så en kombinerad present/julklapp skulle vara väldigt uppskattat! Om man får vara lite ego:)

  Kram

 80. Michelle

  Detta skulle vara drömmen för mig! Jag är så dålig på hudvård och vad som behövs. Jag och min sambo väntar även vårt första barn nu till jul så alla pengar har gått till lilleman i magen så det skulle känns så kul att få skämma bort sig själv lite också.

 81. Emilia dahlgren

  Hej! Värför just jag ska vinna detta fins Dermoshops produkter… har alltid så super dålig tur med alla slags tävlingar så tänkte nu ta ett försök igen ifall turen vänt 🙂 annors så sku de va en fin present till sig själv då man oftast inte hinner köpa nån present till sig själv om julen. Ha det fint ❤️

 82. Astrid

  Oj en sån härlig hudvårdskavalkad,
  Att vinna denna lucka skulle göra mig väldigt glad.
  Att ta hand om huden är av största prioritet,
  Den ska ju trots allt följa med mig hela livet så vitt jag vet.
  Dermosil är precis vad som behövs för min vinterhy,
  Om jag dessa produkter får använda är jag till våren som ny.
  Inga eksem eller irritationer,
  vare sig på benen eller i mer intima regioner.

  Hoppas på tur nu! Kram Astrid

 83. Chasmine

  Håller tummen på att vinna detta paket då jag ska ge det vidare i julklapp till min älskade mamma son alltid finns där och ställer upp! 🎄🎅🏼❤️️

 84. Lena

  Gravid i v26 -behöver jag säga något mer? Det är så otroligt svårt att känna sig fräsch, o det skulle detta kit kunna hjälpa mig med! Huden är ju inte vad den borde, och sömn verkar ju inte kunna hjälpa heller 😉 julen skulle vara räddad om jag vann, tänk att få strålande hy 💖

 85. Simona

  Jag och mIn man väntar vårt första barn nu i januari, en liten pojke🤗
  Och som dom flesta kanske känner igen sig så känner man sig inte alltid på topp. Humöret, alla kläder som blir för små, dessa små söta finnar som dycker upp lite då och då.. Du minns nog hur det va. Haha
  Så det skulle va otroligt roligt att vinna detta så man kan ha lite spa kvällar och få känna sig lite fräsch igen. Och så fyller jag ju år nu på måndag 😇

 86. Elin

  I vinterns kyla sitter studenten stilla,
  plånboken är tom och huden är illa.
  Att vinna detta pris vore en dröm för den med torr hy,
  efter en stressig höst hade detta fått mig att känna mig som ny.
  Ekologiskt och naturligt är så viktigt för mig,
  så till en sån här chans hade jag aldrig sagt nej.

  Jag hoppas att du har en fortsatt trevlig dag,
  och jag hoppas jag får en lika fin familj som din om ett tag.

  Kramar

 87. Sara | StorBlirLiten

  Vilken perfekt lucka för mig 😁
  Älskar deras produkter men på mammapengen finns det inte utrymme för egen lyx i form av hudvårdsprodukter. Nu när bebis nr 2 bakas i magen så har min hy blivit jättedålig så det skulle verkligen behövas!

 88. Mikaela

  Hej finaste Gabriella!
  Jag skulle vilja vinna den här serien från Dermoshop för att min hud är extremt torr och jag får lätt utslag eller eksem om jag använder produkter med mycket skit i, jag såg att dessa innehåller 95% naturliga råvaror vilket är helt perfekt för mej. Har dessutom fått acne efter graviditeten vilket är väldigt jobbigt psykiskt, Det är inte kul att vara 19 och ha sämre hy än när man var 12-13 ( kan tillväga att den inte var bra då häller ). Mina förhoppningar är att produkterna från Dermoshop ska få bukt med problemen. Så det vore helt perfekt att vinna då det är min sons första jul så kan ju konstantares att det inte finns några pengar över efter inköp av julklappar till honom! (Du vet däkert vad jag menar, man vill ju ge dem allt!)

  Kram!

 89. Moa

  Jag skulle vilja vinna detta underbara kit som en julklapp till mig själv efter ett tufft år fyllt av psykiska besvär. Jag har kämpat mig igenom en depression och är för tillfället utbränd. Hade varit perfekt att belöna sig själv med detta och få njuta lite av att få må bra denna julen!. Även ett stort tack för en underbar blogg finaste gabriella! Läser varje dag och blir så inspirerad och glad av dig och din fina mysiga familj!

 90. Moa

  Jag skulle vilja vinna detta underbara kit som en julklapp till mig själv efter ett tufft år fyllt av psykiska besvär. Jag har kämpat mig igenom en depression och är för tillfället utbränd. Hade varit perfekt att belöna sig själv med detta och få njuta lite av att få må bra denna julen!, tack för en underbar blogg finaste gabriella! Läser varje dag och blir så inspirerad och glad av dig och din fina mysiga familj!

 91. Lisette Johansson

  Hade velat vinna då jag aldrig hittar några produkter som inte får min hud att klia. Så hade vart kul att testa detta & se om det funkar!

 92. Sara

  Hej!
  Kan inte du o f göra en vlogg där ni spelar heads up (spel app, typ som charader) hade vart kul!! O såg att nån ville att f skulle sminka dig i en vlogg, de hade oxå vart kul o se 😊

 93. Kimberly

  Åh om jag skulle vinna denna jätte present så skulle jag vilja ge detta vidare till min mamma. Hon tänker alltid på alla andra än sig själv och vill att hon ska kunna unna sig med detta och känna att hon är värd det 🙂 ps så mysigt och se alla bilder från paris!

 94. Josefin Ohlsson

  Hej Fina du!
  Anledningen till att jag vill vinna är för att jag känner att jag aldrig kan unna mig såna här saker, och att å vinna något sådant skulle vara helt fantastiskt. Det är riktigt svårt att sitta och skriva något om varför man är värd att vinna detta, för det är något jag har problem med, att aldrig tycka att jag själv ska ha något, då alla andra runt mig känns viktigast. Och jag känner mig inte värd att få sånt här, men att få det skulle betyda väldigt mycket.

  1. Josefin Ohlsson

   Hej Fina du!
   Anledningen till att jag vill vinna är för att jag känner att jag aldrig kan unna mig såna här saker, och att å vinna något sådant skulle vara helt fantastiskt. Det är riktigt svårt att sitta och skriva något om varför man är värd att vinna detta, för det är något jag har problem med, att aldrig tycka att jag själv ska ha något, då alla andra runt mig känns viktigast. Och jag känner mig inte värd att få sånt här, men att få det skulle betyda väldigt mycket.

 95. Marie

  Åh det vore fantastiskt att vinna! Har precis fått barn nr 2 och min hud är inte längre va den en gång var. Har länge tänkt att gå över till så mycket naturliga produkter som möjligt och detta vore en fantastisk start 😍

 96. Elin

  Jag skulle vilja vinna eftersom att jag just nu är föräldraledig och känner att jag inte har samma möjlighet att skämma bort mig själv med bra produkter, rent ekonomiskt. Sen har jag försökt börja använda mer ekologiska produkter och jag blev så glad när jag såg att dessa var det och det skulle vara roligt att testa dem.

 97. Anna-Karin

  Efter att hela släkten kommer på julfirande skulle jag behöva skämma bort mig själv. Kan inte tänka mig ett bättre sätt än att ta hand om min kropp och självklart med ekologiska produkter.

 98. Anna-Karin

  Efter att hela släkten kommer på julfirande skulle jag behöva skäma bort mig själv. Kan inte tänka mig ett bättre sätt än att ta hand om min kropp och självklart med ekologiska produkter.

 99. Sofia

  Hela min familj är riktiga torrisar och värst är det nu när vädret slår om mellan minusgrader och plussgrader hela tiden. Att vinna detta skulle underlätta mycket för oss 🙂

 100. Evelina Vestblad

  Hade sååå gärna vunnit detta då min hy är kaos. Så fort det blir lite lite kallare ute så spricker både händerna och läpparna. Resten av kroppen blir såklart också torrare men största problemen är ändå händerna och läpparna då det inte bara ser illa ut utan gör ont också. Har provat nästan allt och hittills inte lyckats få det riktigt bra. Sååå kanske kan det här vara precis vad jag skulle behöva. Hoppas på tur iallafall 🍀 Och önskar såklart en god jul till er fina familj ❤️ Kram Evelina

 101. Zeyneb

  Hej fina! 💕

  Här i familjen har vi blivit allt mer EKOmedvetna individer på sistone och få möjligheten till att få vara med och tävla om en EKO hudvårdsserie är till en stor ära. Hade gärna velat testa deras produkter då deras produkter stämmer bra överens med mina värderingar kring hudvårdsprodukter. Har varit gravid och är gravid igen. Fick massor med utslag under min graviditet. Vill absolut inte använda produkter som innehåller massor med ”skit” som inte är bra för huden och därför tror jag att dessa produkter skulle passa mig bra.

  Ha en fin helg! 💕

 102. Emma Ingelsbo

  Det hade varit toppen för min torra vinter-och psoriasishy! Har fortfarande inte hittat en bra naturserie utan en massa dumma ingredienser som bara förvärrar min psoriasis och som inte kostar en förmögenhet! Hade blivit superduperglad om jag fick äran att prova på denna serie! Kram

 103. Emma

  Har verkligen börjat förstå värdet av ekologiska produkter som gör gott för huden. Får alltid så torr och tråkig hy nu under vinterhalvåret och det vore en dröm att få unna sig ett sånt här lyx-kit! Man kanske tillochmed kan ge bort något i julklapp!
  Ps. Älskar din blogg! 🙏🏻✨

 104. Andrea

  Som nybliven mamma vore det härligt med lite lyx i vardagen, att få några minuter på dagen med bra produkter vore ju toppen🖒 😚

 105. Jeanine

  Hej Gabbi, till att börja med vill jag bara säga att jag älskar din blogg och du inspirerar mig så mycket när det gäller så många olika saker. Kikar in här dagligen och blir alltid lika glad!
  Jag skulle så gärna vilja vinna dessa produkter och det med anledning av att jag aldrig någonsin unnar mig själv någonting utan jag köper hela tiden saker till alla andra i familjen istället och tänker hela tiden att ”Nej men jag kan lägga dom pengarna på den personen istället för på mig”.
  Därför skulle det vara så passande om jag fick vinna dessa fina produkter så kanske även jag kan få fin hy och massa annat 🙂
  Kram på dig och fortsätt med din härliga blogg!
  / Jeanine

 106. Anette

  Efter två år hemma från jobbet börjar det kännas i plånboken och det är sällan jag prioriterar att lägga några extra pengar på mig själv, så detta hade ju varit helt fantastiskt att få ställa in i skåpet, och få fräscha till sig! 😊

 107. Madde

  Varför jag skulle vinna… Jaa största anledningen är att jag ALLTID prioterar ALLA andra för mig själv… Tänk dig känslan inför jul å all stress att kunna känna LYXEN att dessa produkter är MINA å bara MINA…. Egen tid å vårda sig själv… Åhh vad UNDERBART det lät…

 108. Elin

  Hej!

  Jag vill vinna eftersom jag har problem med torr och känslig hud, speciellt nu under vinterhalvåret, och jag har testat och lagt pengar på många olika märken och krämer men hittar inget som passar mig till 100%. Det hade varit grymt att få testa denna serien utan att behöva lägga ut ännu mer pengar och förhoppningsvis få bättre resultat än vad jag fått innan 🙂

 109. Sofia Eriksson

  Hej! Jag ska gå rakt på sak. Det skulle vara så förbaskat kul att för en gångs skull vinna något! Dessutom något som jag verkligen vill ha! Plus att jag tycker jag är värd en julklapp efter en lång höst med massa vabb och stress;)

 110. Helen

  Det skulle jag vilja vinna till mormor i julklapp då hon älskar den seriern 😊 Världens bästa mormor förtjänar så klart det bästa men när man är arbetslös blir det ej mkt julklappar så nu hoppas jag på tur så en julklapp är fixad iaf 😊

 111. Johanna

  Jag försöker använda så mycket naturliga produkter som jag kan och jag älskar hudvård! Jag skulle gärna vilja testa ett nytt märke så därför skulle det vara jätte roligt om jag vann. Om jag vinner tänker jag ge bort några produkter i julklapp då det enligt mig passar perfekt som present och eftersom att jag är en student som försöker få det lilla studiebidraget att räcka till mycket så skulle det underlätta såhär i juletider😂

 112. Paulina

  Som småbarnsförälder är det svårt att vardagslyxa och få uppleva total avkoppling. Detta paket hade underlättat det lite, ibland behöver man bara 5 minuter extra i badrummet 😜😂

 113. Hanna Johansson

  Det vore en perfekt julklapp till en (just nu) väldigt gravid och alltför slapp 35-åring. Vore fantastiskt med så många bra produkter för att liva upp både kropp och knopp =)

 114. Anna

  Jag älskar dermosil-produkter!! <3 Jag har en fyra månader gammal dotter och ibland glömmer jag bort att ta hand om min hud när jag tar hand om henne. Jätteviktigt med bra hudvårdsprodukter nu när huden är fortfarande "konstig" pga alla hormoner.. Det vore sååå skönt att vinna alla de här produkterna!

 115. Kristina Semborg

  I detta unika julklappspaket finns många godingar som passar mig, jag vet. Nu håller jag tummar och tår, att jag denna gåva får. Att vinna vore kul, även om det ännu inte är jul.

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss