Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Förhållandelista

Vem är äldst? F är äldst! =)
Gick ni i samma skola? Ja, det gjorde vi. Samma gymnasieskola iallafall. Så glad att jag började där! Annars hade vi ju aldrig träffats.
Vem tog första steget? Det var nog jag faktiskt. Jag fick dock inte kärleken besvarad på en gång utan det tog ett tag.. F vågade inte visa sina känslor för mig till en början då han inte trodde att jag menade allvar!
Vem är mest känslig? Båda två! Vi är känslomänniskor båda två och har nära till både skratt och tårar. Det är en fin egenskap tycker jag. Att visa känslor.
Vem har sämst humör? Jag! Har jättekort stubin och blir lätt sur.. Haha!
Vem snackar mest? Helt klart jag! Det brukar skojas här hemma om att jag borde jobba som ”radiopratare”. Min mun går konstant och jag är sällan tyst.
Vem är mest social? Jag!
Vem har sjukast humor? Vi har exakt samma humor så båda två.
Vem är mest envis? Vi är båda väldigt envisa.
Vem somnar först? Vi somnar typ alltid samtidigt då vi alltid går och lägger oss tillsammans.
Vem vaknar först? Jag vaknar först av att mini väcker mig men får oftast somna om då F går upp med honom. Jag tar ju i princip alltid nätterna om Jason vaknar och är ledsen så min sovtid där jag sover riktigt djupt brukar bli på morgonen när killarna går upp.
Vem gråter mest? Jag!
Vem sa ”jag älskar dig” först? Jag! Och då svarade F att han ”älskar mig lite”, haha..  Detta skedde framför alla våra vänner så det var lagom pinsamt. Det var för övrigt hans kompisar som pressade mig till att säga det: Jag menade det dock =)
Vem är mest rörig? F! Han glömmer bort mycket och blandar ihop saker. Men det har blivit bättre med åren.
Vem är den bästa chauffören? Jag har inte ens körkort så det är inte jag.
Vem lagar godast mat? Vi båda är duktiga på att göra mat =)
Vem är mest romantisk? F är bra på vardagsromantik medan jag gillar att göra lite större överraskningar. Så det är nog lika där fast på olika vis.
Vem skulle klara sig längst tid på en öde ö? F, haha! Utan tvekan. Han är så kreativ och kommer på bra lösningar till allt. Jag är tvärtom och bryter lätt ihop när jag inte vet vad jag ska ta mig till. Vi kompletterar varandra bra där 😉
Vem skulle vara först framme och hjälpa en gammal dam i nöd? Båda!
Vem skulle passa bäst som statsminister? Haha oj! Svår fråga.. 12511851_10208360914081790_2066564113_n-1

Min bae och en liten mini-älskling.. Ååååh så liten han var (Jason alltså, hehe)! <3 Och Dexter är såklart också med på ett hörn! Mina tre killar!

Kommentarer

  1. Melina

    Hej du har på dig en jätte fin tröja på instagram den är vit och du publicerade bilden den 20 oktober och även en grå tröja där du la ut bilden den 2 december
    tacksan för svar:)

  2. Malin

    Älskar din blogg, så fina & inspererande inlägg! Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg om era hundar. Alltså lite fakta om dem som vem är äldst, vem är de mest fäst vid, är de lugna, lyder de bra osv! Skulle vara ganska kul och ”lära känna” dem bättre. Kram på dig fina Gabbi <3

  3. Evelina

    Vilken fin oc rolig lista. Och måste bara säga GUD vilka fina ringar!! Är de bara vardagsringar eller kan du tänka dig att ha en av dom som bröllopsring? Tänkte du var ju inne på att ni ville gifta om er? 😊❤ Ringarna var då så snygga i alla fall.
    Du är en så fin människa du är ärlig öppen och en så bra mamma. Det syns hur mycket du älskar din F och er Jason. Du är en fantastisk inspiration. Får jag säga Tack för att du finns? För sen jag började läsa din blogg har jag faktiskt slutat känna mig så ensam. För kan känna igen så mycket tankar o känslor hos dig som jag själv haft och har. Så tack för en fin blogg. Stora Kramar.

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Det är bara vardagsringar för min del men man kan säkert ha dom som vigselringar om man vill! Men visst är dom 😀 såå snygga verkligen! Du anar inte hur glad jag blir för så fina ord! Underbara du!! TACK <3 stor kram

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish