Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

LASHES

Köpte dessa fransar igår för att jag tänkte att det skulle bli såå fint till jul och nyår men det blev det inte alls, haha. Jag är sämst på att sätta på dom och det såg inte riktigt klokt ut. Slutade med att jag slet av dom i bilen i ren panik över mitt utseende och kladdade på mascara. Kanske tar tag i detta på nyår istället. Önska mig lycka till, hehe =)

15683274_10211527967576148_679487585_n

Kommentarer

  1. Emmelie

    Hej! Vet själv hur svårt det är med lösögonfransar när man inte är van. Mitt tips är att du böjer kanten fram och tillbaka med fingrarna lite, typ mjukar upp den. DUO-limmet är absolut bäst, som en annan skrev. Ta ett lager lim på fransarna, men låt det bara torka och sätt inte på dem. Böj dem lite mer efteråt. Nu bör de vara lite mer lätthanterliga! Sätt på ett lager med ganska mycket lim på fransarna. stryk ett finger och ta bort överflöd, blås hårt på dem i några sekunder. Jag sätter nu på fransarna direkt. Tycker det är lättast att börja med innerkanten, men använder inte pincett, gelensglar funkar lika bra hehe. Sen trycker man fast resten. Justera dem och tryck till dem. Blir inte alltid perfekt på första försöket, men til slut blir det oftast bra! Sjukt snygga fransar! Hade tyckt det var jättekul om du tipsade om lite ögonmakeup framöver!
    God fortsättning!

  2. Elin

    Älskar dom fransarna, men dom är gansk hårda så man får sitta och ”böja” dom lite själv.. sen funkar duolimmet bäst, jag sätter lim på kanten, låter torka i 30-45 sekunder och sen håller den med en pincett, fäster mitten först, sen ytter, sen innerkanten 😄 Lycka till och godjul 😘😘

  3. Linnea

    Det blir alltid samma sak för mig! Jag vet liksom principen hur man ska sätta på dom men sen blir de aldrig bra, haha. Och då är jag ändå ganska bra på smink i övrigt 😜

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish