Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntInredning

Projekt sovrum

Hej fina ni och god morgon!

Hur är det med er? Vi mår lite bättre här hemma då vi verkligen har sovit ut ordentligt. Gårdagen blev en riktig vilodag och vi hängde i pyjamas och fick ingenting gjort. SÅ skönt och välbehövligt. Jag är fortfarande snorig men känner mig pigg i huvudet. Och för Jason har förkylningen i princip släppt helt nu! Han är pigg och glad och hostan är helt borta.

Vad gör ni idag? Gissar på att många ska shoppa på mellandagsrean? =) Vi får se om vi orkar oss ut en liten stund eller om vi kör en hemmadag till. Annars så har vi frukosten på gång för tillfället och jag är verkligen SÅ hungrig. Ska bli gott med mat. Julmatsresterna är redan slut (!!) trots att vi fick jättemycket över. Vi föråt oss nog under gårdagen, haha.

Förresten! Vi ska försöka ta tag lite mer i vårt sovrum så att vi känner oss ännu mer hemma här. Det är så svårt  att veta hur mycket man ska boa in sig tycker jag. Jag vill känna mig HEMMA men vet på något vis att en flytt inte är allt för långt bort. Och då vill man ju inte göra för mycket och det är samtidigt svårt att få den där hemmakänslan. Vi trivs dock så himla bra här så det är tråkigt att jag inte riktigt kan finna ro till 100%. Älskar området och lägenheten! F sa dock igår att vi förmodligen inte kan köpa något i onödan då vi kommer att flytta till STÖRRE med utrymme för det mesta vi köper idag. Så lite hyllor och sådant ska inhandlas snarast. Sådant kommer ju alltid till användning.

Stor kram och ha en underbar dag! <3

Untitled-1

Förvaringen till vänster har jag redan köpt och hyllan ska vi försöka fynda nu i dagarna. Snyggt och enkelt och gör så mycket för rummet att få upp lite mer på väggarna. Jag beställde också lite nya soffkuddar igår då jag kikat på dom länge och dom äntligen var på REA (för runt 50-lappen). Då kan man inte låta bli att slå till! Ska visa er sen =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish