Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En låg dag

Hej fina ni!

Hoppas att ni mår bra. Jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår! Vet inte varför men jag hade en SÅ himla låg dag. Huvudvärk och trött, ville bara ha en stor kram av F (som var på jobbet) och så dålig väder på det. Urtöntiga anledningar kanske men helt enkelt en dålig dag. Dom har vi alla ibland! En sådan där dag som man helst bara sover bort.

Jag och Jason var på stan en stund och gick i butiker. Fyndade två plagg på H&M för 80:- (dom har så bra rea just nu!) och lunchade med vänner efteråt. Lagade en nagel, köpte två halsdukar för 50:-/st (också rea) och två fina skedar + lite smått till alla <3 dag. Mot kvällen åkte vi hem till Tove och så har vi sovit över där tills idag. Hennes sambo är på jobbresa och då brukar vi passa på att ha tjejkväll och bara vara när barnen har somnat för natten. F ska hämta oss efter att han slutat jobba ikväll och sen ska vi bara ha en riktig familjehelg. Ska luncha med en vän och även trycka in två träningspass men annars blir det bara mys med mina killar.

Önskar er en härlig dag! Stor kram <3

16344503_10211863798491711_568806531_n 16344525_10211863798451710_1609777634_n

En del av lunchen och två av mina shoppingfynd =)

Kommentarer

  1. Evelina

    Vilka fina toppar! Var själv på rean och fyndade en hel del. Är så bra att man kan fynda saker på rea. Jag brukar köpa kläder från Nelly har fastnat för Nelly men H&M och Lindex är också några av mina favobutiker. Hade en sån där låg dag i förra veckan och håller med om att de kan vara så sjukt jobbiga. Tack för en fin blogg och tack för att DU är så fantastisk. Kram.

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish