Gabriella Joss Gabriella Joss
AllmäntYOUTUBE

Housetour 2.0

https://youtu.be/BdlPL_UiJjI

Här kommer en uppdaterad housetour =) Hoppas att ni gillar, kram!

Kommentarer

  1. Emelia

    Heej! Gud vilken fin video! Älskar hur Jason springer runt nu! Så härligt!!
    Måste fråga, var har ni köpt lampan i vardagsrummet?😍 Och filtkorgen? Så himla fina detaljer! Och älskar hur tv-bänken ”flyter” Hahaha F’s kommentar där var sååå rolig!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Men ellerhur! 🙂 <3 den är från royal design av märket house doctor och filtkorgen är från ferm living 🙂 hahaha ellerhur 😉 KRAM KRAM <3

  2. Sara

    Hej fina Gabriella!
    Jag undrar bara… eftersom ni på stort sett har visat ert område där ni bor, samt bilder/videor på lägenheten, är inte ni rädda för att någon ska dyka upp hos er ovälkomnad? Eller som du i visat i denna videon ytterligare, att du har placerat era ringar och övriga smycken på sminkbordet, då vet ju nästan tjuven var ni har saker och ting för att lättare komma åt… Åh, vad jag uppskattar alla era videos och bilder, inlägg var dag, men jag blir lite orolig när vad som helst kan hända er underbara familj när man har ett offentligt liv, så att säga. Men hoppas absolut inte på det! Undrar bara hur ni tänker kring detta 🙂 Kram, ha en fin dag!

    1. Gabriella Joss
      gabriellajoss

      Hej fina du! <3 nej, är inte så orolig faktiskt. Tror inte det kommer hända något. Vi har ju inga superdyra saker och vill man bryta sig in hos just oss så kan man ju kolla upp var vi bor på andra vis. Är ju inte direkt privat utan allt finns på nätet.. KRAM <3 detsamma!

×

Om Gabriella Possler

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram!


SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR
gabriellajoss@hotmail.com


INSTAGRAM:
@gabriellajpossler


Policies
Cookie- och integritetspolicy


BANNERANNONSERING
Kontakta Stylewish