Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

En ny vecka

Hej vänner!

Hoppas allt är bra med er! Vi mår jättebra och nu kör vi igång ännu en vecka. Jag avslutade min gårdag jättebra med Sara och vi tränade och åt ute. Så mys! När jag kom hem så hade F redan nattat Jason och vi städade undan hemma och sedan grävde jag ner mig i allt bloggrelaterat medan han pluggade.

Nu på morgonen ska jag iväg och fixa en avbruten nagel och ikväll ska vi iväg på förskolemöte när F slutat jobbet. Känns spännande! Vi ska också åka förbi ett ställe där det byggs ett exakt likadant hus som vi funderar på att bygga – bara för att få se det lite närmre och i verkligheten.

Vad ska ni hitta på idag? Önskar er en fin dag! Kramar <3

16401961_10211890773766076_2001654519_n 16425676_10211890773726075_1503267788_n

Två bilder från en av helgen frukostar. F ordnade denna! Mackor med ägg och avokado och till det drack vi kaffe. På mackorna kunde man också lägga små tomater och en röra på stekta tomater, champinjoner och lite annat gott. Mums!

Kommentarer

 1. Frida

  Hej Gabriella!
  Känner mig helt knäckt efter ett BVC-besök idag… var på 8 månaderskontroll med min dotter och jag sökte lite stöd kring vad som är viktigt att tänka på med maten och vår dotter eftersom vi är vegetarianer (ganska nya sådana) Det enda svaret jag fick är att jag måste ge henne kött och fisk. Att dom SKA äta normalkost ( som hon kallade det). Jag måste säga att det känns oerhört konstigt och fel att jag skulle ge min dotter mat som jag själv inte ens vill äta. Vad sänder det för budskap till henne? Hade behövt lite tips och råd från sköterskan då vår dotter är oerhört tutt-glad och ammar till stor del. Känns inte alls bra att ge henne sånt vi knappt vill ta i. Har du några tips? Ska man byta BVC? Känner mig helt knäckt…

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men gud så fruktansvärt!! 🙁 förstår att det känns jättejobbigt. Kom ihåg att DU är förälder till ditt barn! BVC är frivilligt och ska finnas där för att tipsa och ge råd men absolut inte köra över dig som förälder på det viset. Vi gör alla olika och har olika värderingar och åsikter om rätt och fel. Det finns INGET som säger att man måste mata sitt barn med kött. Stå på dig! Byt BVC och kräv att få respekt i dina val. Det är DITT barn och du ska känna att det känns bra att gå till BVC <3 kram kam och STÅ PÅ DIG <3

 2. Evelina

  Vilken härlig frukost 😍 Den här veckan blir lite speciell för mig faktiskt snart fyller min ”lilla” kille 3 år och min dotter blir 5 månader samma dag. Vi firar ju sonen men dottern blir också uppmärksammad. Jag hoppas också kunna börja så smått fundera och kika på idéer till en ny bro och ytterdörr. Vi bor i hus/ villa och vi ska börja bygga ut och bygga om i sommar då vi behöver mer utrymme och större bad och tvättrum. Vi hade planer att kanske flytta men vi bor så fint till och trivs så bra så vi sa att vi bygger ut istället. Och det höjer ju värdet en liten smula på fastigheten och går ju så bra att bygga ut då vi har lantbruk. Också det en anledning att de är ”svårt” att flytta är ju en del djur som också bor på gården. 😊 Blev så inspirerad av dina husbilder så har suttit och tittat på dina tips!.
  Tack för en underbar blogg och massor av hus och inredningstips! Jag älskar sånt!
  KRAM ❤😄

  1. Gabriella Joss
   gabriellajoss

   Men åh förstår <3 tack för att du delade med dig 🙂 <3 så glad jag blir!! 🙂 Tack själv fina du för så otroligt fina ord! Värmer verkligen jättemycket! STOR kram <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss