Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

HUDKOLLEN – Jag träffar hudläkare Petra Kjellman

Inlägget är i ett samarbete med ACO

Hej finisar! I denna video får ni veta mer om eksem och torr hud. Mitt samtal med hudläkare Petra var otroligt givande och jag fick lära mig väldigt mycket om just eksem och torr hud hos barn.

När jag var liten så hade jag jättemycket problem med eksem. Jason har också haft några torra fläckar på huden men jag upplever att det blir bättre och håller sig borta när vi smörjer honom regelbundet. Två gånger per dag kör vi som standard och det är en mysig rutin som vi har fått både morgon och kväll. Vi ser på film, smörjer in, tar på rena kläder och sedan kan man starta dagen eller lägga sig för natten.

Vill ni se och läsa mer så kan ni göra det genom att klicka härRekommenderar er verkligen att klicka er in på HUDKOLLEN om ni vill lära er mer inom ämnet precis som jag =)

Kommentarer

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss