Gabriella Joss Gabriella Joss
Allmänt

Nytt till Jasons rum

16426645_10211891223017307_1786842196_n

16359243_10211891223137310_444558188_n16118377_10211891223297314_2023794528_n

En ny vimpel och en ny poster! Och så ett nytt litet gosedjur (i form av en gris)  som fick flytta in i myspölen =)

Myspöl och sänhimmel: NG BABY

Ljusslinga: Royal Design

Korgar och vimpel med stjärnor: Numero 74

Hyllor: Organicbaby.se

Klistermärken: Stickstay.se

Tavla, gosedjur, vimpel i taket: Cirkusfabriken.se

16359300_10211891223257313_364766107_n

Kommentarer

 1. Amelia

  Jag tänker som den andra kommentaren..med postern..den var riktigt söt men det är ett djur på cirkus..vilket jag personligen inte tycker är något fint..Men man märker i videos hur fina ni är med Jason och är helt säker på att ni lär honom vad som är rätt och fel senare i livet!(inte för jag har något med det att göra) 🙂

  1. gabriellajoss

   Åh förstår <3 alla har ju rätt till sina egna åsikter och jag respekterar din till fullo 🙂 OCH TACK <3 blir så glad, kram

 2. Sara

  Men alltså suck! Hoppas jag inte sprider dålig stämning, men tycker det har gått så mycket till överdrift om man inte kan köpa en poster eller en tröja med något man i verkliga livet inte vill stötta. Tycker absolut inte det är synonymt med en tecknad bild och att vilja se/stötta/betala för motsvarande i verkligheten. Man kan absolut vara emot hur djur sköts på riktiga cirkusar men ha en cirkusbild på väggen. Isåfall tycker jag i ett större perspektiv att det är värre att tänka på vem som eventuellt sytt tröjan och vad hen får betalt. Kanske är det ett barn? Men så kan man inte gå omkring och tänka om precis allting. Det är iallafall min åsikt. Skulle man tex inte kunna ha en tröja med ett flygplan på för att man tycker det är förkastligt att vi flyger så mycket vilket är påfrestande på miljön?

  Nu var iofs Sofias kommentar trevligt skriven, så det är inte specifikt den jag reagerar på, utan generellt i kommentarsfält frågas det om ens inställning till ditten och datten och alla personer kan inte ta ansvar för precis allting. Det gör iallfall inte jag. Och så tänker jag med gott samvete faktiskt 🙂 Kram! <3

 3. Sandra

  Hej! Hur mycket väger Jason nu och hur lång är han? Vad har han för storlek i kläder? Kram och tack för en bra blogg!

 4. Sofia

  Hej! Tänkte bara kolla hur du tänker kring postern. De är jättefina och det finns även mycket fina kläder på tex Lindex just nu med cirkus-motiv. Dock har jag reflekterat över just motivet med djur på cirkus. Det är inget jag stöttar överhuvudtaget och skulle därför aldrig köpa. Hur tänker du kring cirkus med djur? Jag tänker att det säkert är många som inte tänker på det. Kram på dig! 🙂

  1. gabriellajoss

   Har inte ens tänkt så långt 🙂 tycker att det är en fantastiskt fin bild och en fin text medföljer också som handlar om just bilden 🙂 så den står inte för något dåligt utan har en ”fin historia” bakom sig 🙂 kram

   1. Sara

    Jag skulle aldrig få för mig att gå på cirkus med min son MEN jag älskar dessa posters! Har funderat starkt på att köpa till sonens rum (det som tar emot är att det kostar, hehe) ☺

  2. Elin

   Jag skulle aldrig gå på cirkus med djur (eller över huvud taget, för jag klarar inte av clowner), men skulle nog aldrig fundera över en sådan tavla 🙂 Så länge inte typ pengarna för tavlan går till att få in djur i cirkus. En tavla har ingenting med det att göra.

   Tycker tavlan är jättefin! Skulle lätt kunna köpa den, även om jag inte skulle på cirkus (och är vegan) 😉 Detta är bara en åsikt, och absolut inget påhopp på någon <3

×

Om Gabriella Joss

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Jag är 25 år, lycklig i livet och mamma till två underbara barn. Bor i mitt drömhus som byggdes 2017/2018, jobbar som mäklarkordinator och driver en av Sveriges största bloggar. Hoppas att du ska tycka att det är kul att hänga med i både med och motgång, ta del av min träning, goda recept, livet med barn och att bolla allt samtidigt som mamma och egen företagare. Kram! SAMARBETSFÖRFRÅGNINGAR: gabriellajoss@hotmail.com INSTAGRAM: @gabriellajoss